yoga retreat nederland
Home » Blog » 6x meest geliefde Yoga Retreat in Nederland die je écht niet wilt missen!

6x meest geliefde Yoga Retreat in Nederland die je écht niet wilt missen!

Wie beweert dat je persé naar Verweggistan moet om een onvergetelijke yoga retreat te ervaren heeft het volledig mis! Waarom niet gewoon in eigen kikkerland tot rust komen? Yes, we can! Met behulp van dit artikel zul jij dan ook zonder twijfel jouw toekomstige overheerlijke yoga retreat in Nederland gaan vinden! Lekker dichtbij Zen worden dus. Wat wil je nog meer?

Wij werken nauw samen met onze retreat specialisten en zijn daardoor altijd op de hoogte van de meest populaire yoga retreats in Nederland. 

Yoga Retreat in Nederland

Nederland heeft genoeg plaatsjes en onontdekte plekjes die adembenemend mooi zijn. Waarom denken we veelal dat we ver moeten reizen om iets moois te zien of iets bijzonders te ervaren? Op die manier missen we de mooiste dingen ‘vlak onder onze neus’.

 

Misschien ben jij de uitzondering op de regel en kun je Nederland wel degelijk waarderen. En niet alleen om haar schoonheid. Want laten we heel eerlijk zijn: Nederland is écht zo slecht nog niet! Niet voor niets ben je dit artikel aan het lezen toch? 

 


 

6x Meest geliefde Yoga Retreat in Nederland

We hebben in samenwerking met onze partner retreat specialist (yoga, meditatie en detox retreats) 6 yoga retreats uitgelicht die razend populair zijn. Deze willen we natuurlijk graag met jullie delen! 

 

Mocht je ideale retreat er niet tussen staan, geen zorgen. Onderaan dit artikel kun je met behulp van een speciale zoekmachine 1749 aanbieders wereldwijd met elkaar vergelijken. In Nederland kun je kiezen uit 58 aanbieders. Maar laten we eerst onderstaande top yoga retreats bekijken. 

Tip van een expert: dit is één van de populairste yoga retreats die wordt aangeboden in Nederland. Aandachtspunt: Detox.

1. 3-Daags Sapkuur, Detox en Yoga Weekend in Zandvoort aan Zee

Duur: 3 dagen, 2 overnachtingen

Yoga soort: Vinyasa, Vipassana, Yin, Ashtanga, Critical Alignment

Niveau: Alle niveau’s zijn welkom

Maaltijden: 16 detox sappen, mildvasten is ook een optie, dieetwensen mogelijk in overleg

Prijs: Vanaf €399

 

“Mooie ervaring”

Zowel mentaal als fysiek tot rust kunnen komen. Ik zag er eerst wat op tegen het eventuele honger gevoel en slap voelen. Echter was het voor mij een fijne ervaring en heb van beide geen last gehad. Door de meditaties en de stilte momenten weer dingen in mijn hoofd op een rijtje kunnen zetten. Deze ervaring heb ik samen met mijn man mogen doen wat voor ons beide erg mooi is geweest.

 Larissa Vega-blom

Dit razend populaire yoga retreat in Nederland bevindt zich in Zandvoort aan Zee. In Nederland zijn er meerdere aanbieders die detox- en yoga combineren maar we kunnen met zekerheid zeggen dat er geen één zo compleet is als dit detox-yoga retreat.

 

Ben jij op zoek naar een retreat om zowel fysiek als mentaal tot rust te komen? Wil jij je lichaam en geest écht eens reinigen, verbeteren en helpen te herstellen? Dan heb je zojuist je toekomstige retreat gevonden! 

Docenten 

Monique Christiaans is oprichter van Zenzo Yoga en heeft haar yoga studio midden in het centrum van Zandvoort. Monique bezit bergen aan kennis en kunde als het over voeding en yoga gaat. Ze is gepassioneerd en wil mensen heel graag helpen om bewuster in het leven te staan. 

 

Tijdens dit mooie retreat zal zij daarom veel kennis delen over detoxen, vasten en welke invloed voeding op ons heeft. Een leuke extra is de ayurvedische voedingstest. Hierdoor krijg je inzicht in welke voeding voor jouw lichaam het meest optimaal is en welke voeding dus juist niet! 

 

Monique is een geliefde yoga docente bij vele. Haar warme en betrokken persoonlijkheid maakt de retreat helemaal af. 

 

 

De persoonlijke touch van Monique was de kers op de taart. Hele fijne, warme persoonlijkheid.

Peggy Roovers 

detox yoga retreat zandvoort
 

Het Programma

Vrijdag

 • 15:00 Inchecken
 • 16:00 – 17:00 Kennismaking en voedings- en detox workshop
 • 17:00 – 17:30 Sap
 • 17:30 – 20:00 Vrij te besteden, optioneel zijn diverse behandelingen
 • 20:00 – 20.30 Sap en bouillon
 • 20.30 – 22:00 Meditatie en ademhalingsworkshop en afsluiten met Yoga Nidra

Zaterdag

 • 08:30 – 09:00 Sap (ontbijt)
 • 09.00 – 10.00 Yin/Yang yoga
 • 10:00 – 12:00 Vrij te besteden, optioneel zijn diverse behandelingen
 • 12:00 – 12:30 Sap (lunch)
 • 12.30 – 14:00 Vrij te besteden. optioneel zijn diverse behandelingen
 • 14:00 – 16:00 Wandeling langs zee, aansluitend ontspanningsoefeningen met ademhalingstechnieken en meditatie, met mooi weer op het strand (tussendoor sap)
 • 16:30 – 17:00 Leverpakking
 • 17:00 – 19:00 Vrij te besteden, optioneel zijn diverse behandelingen
 • 19:00 – 19:30 Sap
 • 20:00 – 21:15 Yoga, meditatie
 • 21:15 Bouillon en einde van de dag

Zondag

 • 09:15 – 10:00 Sap (ontbijt)
 • 10:00 – 10.30 Yin yoga
 • 10:30 – 12:00 Vrij te besteden, optioneel zijn diverse behandelingen
 • 12:00 – 12:30 Sap (lunch)
 • 13:00 – 14:00 Meditatie wandeling
 • 14:00 – 14:30 Sap
 • 14:30 – 17:00 Vrij te besteden, optioneel zijn diverse behandelingen

Het programma is zorgvuldig samengesteld. Natuurlijk is het jouw retreat en móet er helemaal niets. Echter, de resultaten en positieve reviews liegen er niet om: Na dit weekend kom jij opgeschoond, lichter en als herboren terug. 

 

Je kunt verwachten dat je tot rust bent gekomen, je darmen tevens rustiger zijn, je huid er beter uit ziet en dat sapvasten en detoxen veel gemakkelijker is dan je wellicht in eerste instantie dacht! 

  
 

“Mooie ervaring”

Ik had totaal geen ervaring met detoxen en ik kan met volle overtuiging zeggen dat dit voor mij een mooi weekend was, zonder honger! Naast een goed hotel (Paradis) en de leuke lokatie van Zenzo Yoga midden in het centrum, hadden we een fijne groep mensen en prachtig weer. Al met al een aanrader!

Ellen Van Leeuwen 

Er is zoals je ziet ook meer dan voldoende tijd die je zelf kunt invullen. Zo zou je bijvoorbeeld heerlijke massages kunnen nemen, een strandwandeling maken of even de stad in kunnen gaan. 

Tip van een expert: dit is één van de populairste yoga retreats die wordt aangeboden in Nederland. Aandachtspunt: Stilte en Rust.

2. 3-Daagse Stilte Retreat met Yoga in Amsterdam

yoga stilte retreat nederland

Duur: 3 dagen, 2 overnachtingen

Yoga soort: Hatha Yoga, Yin Yoga en Acro Yoga.

Niveau: Alle niveau’s zijn welkom

Maaltijden: ontbijt, lunch en diner, dieetwensen mogelijk in overleg

Prijs: Vanaf €295

Dit bijzondere stilte retreat wordt gecombineerd met yoga. Ben je écht op zoek naar rust en stilte in jezelf? Dan ben je hier aan het juiste adres! Stilte, meditaties, yin yoga, heerlijk eten en een prachtige omgeving. Het retreat bevindt zich in het natuurgebied Gaasperplas waar je bijvoorbeeld kunt wandelen en zwemmen. Daarnaast kun je gratis kanoën en fietsen. 

 

Wil je toch wat meer activiteit? Dan kun je de biologische boerderij ‘om de hoek’ bezoeken en in de stad kun je uiteraard aan allerlei activiteiten deelnemen als cacao ceremonies, ecstatic dance en een stadstocht met de yoga buzz. 

 

“Een hele bijzondere ervaring en herinnering voor het leven!”

Wat een bijzonder persoonlijke en sfeervolle ervaring waren de afgelopen dagen voor mij! Zéér onder de indruk van het doortastend vermogen van Ilma en haar hele zijn! Ook haar persoonlijke aanpak van dit yogaweekend was gewoon heel erg fijn! Het feit dat we met zijn 4en waren maakte het heel persoonlijk en rustgevend. Zoveel geleerd en intens genoten van zóveel!! Het heerlijke eten en het feit dat gewoon alles mogelijk was naar behoefte, de fijne yogalessen, het zwemmen in het meer smorgens vroeg vond ik heel gaaf om te doen! Ik voel me helemaal blij, dankbaar en gezond!! Ilma is écht een bijzonder lieve, wijze en inspirerende vrouw!!!

Wilma Van Der Wel

Docenten 

Ilma is een bijzondere en inspirerende vrouw. In Brazilië richtte zij een yoga- en kleuterschool op. En al vóór haar 20ste levensjaar kwam ze in aanraking met yoga en meditatie. Het is dan ook haar missie om mensen te begeleiden de weg terug naar zichzelf te vinden, zich te verbinden met de universele geest én moeder aarde. 

 

Door haar kennis te delen op het gebied van yoga, massages, detox en voeding, hoopt ze mensen te kunnen ondersteunen dit te bereiken. 

  
 

“Wat een heerlijke retreat”

Ilma is een prachtig persoon die dit werk met hart en ziel doet en dat voel je aan alles. Niet alleen heeft ze heel veel kennis en expertise, ze leeft voor wat ze teacht en dat maakt haar net zo inspirerend.

Delia Amoruso

yoga retreat nederland amsterdam
 

Het Programma

Het programma wordt afgestemd op de deelnemers wat als zeer prettig wordt ervaren. Er is voldoende ruimte om je tijd zelf in te vullen. Daarnaast wordt er tweemaal daags yin yoga gedaan en 3 maal daags een meditatie. 

 

“Een bijzondere ervaring”

Zeer persoonlijke benadering. Retrait wordt aangepast op je persoonlijke behoeften. Ilma was een fijne begeleider van het weekeinde. Fijne yoga, goede gesprekken en lekker eten

Lizette Meertens

Ilma blijkt óók nog een heuse chef. Zo maakt ze ontbijt, lunch en diner zelf klaar. De ingrediënten komen veelal van de lokale biologische boerderij vlakbij het yoga huis. 

Let op: Onderstaande yoga retreat in Nederland te Amsterdam wordt aangeboden door dezelfde aanbieder als bovenstaand. We zullen daarom de informatie beperken. Onderstaande retreat is de enige Engelstalige retreat die we bespreken. Bij interesse kun je op de button ‘Meer informatie’ klikken. 

Tip van een expert: dit is één van de populairste yoga retreats die wordt aangeboden in Nederland. Aandachtspunt: Plantmedicijn.

3. 3-Daagse Yoga, Meditatie en Psilocybin Experience in Amsterdam

yoga retreat amsterdam

Duur: 3 dagen, 2 overnachtingen

Yoga soort: Hatha Yoga, Acro Yoga.

Niveau: Alle niveau’s zijn welkom

Instructietaal: Engels (Of Nederlands, afhankelijk van de deelnemers)

Maaltijden: ontbijt, lunch en diner, dieetwensen mogelijk in overleg

Prijs: Vanaf €395

“Amazing bohemian getaway”

If you need to take stock, process something, get away or simply just relax I highly recommend Ilma’s retreat. You can be by yourself or ask for Ilma’s expert coaching, yoga instruction, meditation practice or massage offerings and she’ll be there – responsive to whatever you need. Her place is honest, spiritual, bohemian and simple. It is located right next to a large lake, in an area of beautiful nature. I’d say just go – lose track of time, listen to what you need, and find it all right there. I’m now on my way home feeling so lucky that I stumbled across this healing experience.

Lindsay Uittenbogaard

Dit speciale yoga retreat in Nederland wordt gecombineerd met meditatie en een psilocybine ervaring. 

Het Programma

Op de eerste dag zal er samen yoga gedaan worden en wordt er gemediteerd. Je kunt vervolgens het huis en de omgeving ontdekken en samen met Ilma bespreken wat je intenties en wensen voor dit retreat zijn.

 

De tweede dag kan er buiten gewandeld worden, afhankelijk van het weer. De micro-dose sessie zal eind middag/ begin avond worden genomen om een groter bewustzijn te creeëren waardoor je dieper in jezelf kunt kijken (en voelen) en eventuele inzichten kunt vergaren. 

 

Op de derde dag, de integratie dag, zal er meer yoga en meditatie worden gedaan. En natuurlijk kun je napraten over je ervaringen. Dit wordt altijd als zeer helend ervaren. 

Tip van een expert: dit is één van de populairste yoga retreats die wordt aangeboden in Nederland. Aandachtspunt: Veluwe.

4. 3-Daags Yoga, Wellness & Ayurveda Weekend op de Veluwe

Duur: 3 dagen, 2 overnachtingen

Yoga soort: Hatha Yoga, Yoga Nidra

Niveau: Alle niveau’s zijn welkom

Maaltijden: ontbijt, lunch en diner, dieetwensen mogelijk in overleg

Prijs: Vanaf €495

 

“Zalig & uniek”

Een heerlijke en veelzijdige retreat op een prachtige en lichtrijke locatie midden in de natuur. Vanuit het hart gegeven. Niet enkel was de yoga deugddoend, er was daarnaast ook een fantastische massage inbegrepen, ademworkshop, geweldig lekker eten en nog veel meer. Een weekend waarin niets moest, alles kon. Bedankt Monique voor alle warmte! Echt aan te bevelen!

Annelies

Deze yoga retreat bevindt zich op één van de meest mooie plekjes in Nederland: de Veluwe. Wie houdt er nu niet van de Veluwe? Een adembenemende locatie dus. Maar niet alleen de locatie is prachtig, ook het verblijf is geweldig mooi.

 

De retreat wordt namelijk verzorgd in een voormalig klein hotel welke omgebouwd is tot spiritueel centrum. Het uitzicht over de Loenense Enk aan de ene kant en het bos aan de andere kant is schitterend en ademt de nodige rust uit. 

 

Dit bijzondere retreat is een écht verwen weekend waarin je deel mag nemen aan een programma met veel keuze én keuzevrijheid. Er is dus ook voldoende ruimte voor eigen invulling. Massages, heerlijk eten, muziek, prachtige natuur, yoga. Dit yoga retreat in ons eigen kikkerland Nederland is genomimeerd als ‘tip van de expert’. 

Docenten 

Monique ten Brink, een mens vol passie met de missie om zoveel mogelijk mensen te helpen indalen vanuit het hoofd naar het hart. Wanneer je haar googled zul je begrijpen waarom wij Monique een inspirerende sterke vrouw vinden. Ze zet zich in vanuit haar hart, dat zie en voel je terug in dit retreat!

 

Monique is gespecialiseerd in chakra yoga en in het geven van yoga aan jongere, oudere én mensen met een beperking. 

 

Ze combineert haar kennis en kunde van yoga met haar ayurvedische achtergrond in ayurvedisch koken en het geven van ayurvedische massages. Een gouden recept dus voor een overheerlijke (gezondheids)retreat! 

 

“Inspirerend fijn weekend”

Niks moet, alles mag…. zo heb ik het echt ervaren en dat was fantastisch. Monique is een fijn mens die vanuit haar hart er alles aan doet om je een fijne tijd te bezorgen.

Zoe Vermeeren 

 

yoga retreat veluwe nederland

 

Het Programma

Vrijdag

 • 12:00-18:00  Aankomst en installeren. Het is mogelijk om op vrijdag al een massage te krijgen. Ook is het mogelijk om tegen bijbetaling (€ 15) aan de avondmaaltijd deel te nemen om 18.00uur
 • 19:45 Welkom en yoga sessie (1,5 uur, rustig en ontspannend)

Zaterdag

 • 08:00 Yoga
 • 09:00 Vegetarisch ontbijtbuffet
 • 10:30-12.00 Workshop 
 • 13:00 Vegetarisch lunchbuffet
 • 17:00 Shaken
 • 17:15 Yoga Nidra
 • 18:30 Vegetarisch avondbuffet
 • 20:00 Muzikale verrassing!

Zondag

 • 08:00 Yoga
 • 09:00 Vegetarisch ontbijtbuffet
 • 10:30-12:00 Workshop Verbinden met jeZelf en anderen
 • 12:30 Vegetarisch lunchbuffet
 • 13:45 Bijzondere boswandeling
 • 15:30-16:00 Gezamenlijke afsluiting

Op vrijdag of zaterdag kun je een heerlijke massage inplannen die door vele als hemels wordt ervaren en op zaterdag en zondag zijn er individuele tarotkaartenleggingen. Het hele programma is ongedwongen en vrij. 

 

“Heerlijk onderdompelen in natuur, yoga, muziek, heerlijk eten”

Het gevoel van vrijheid om te kiezen uit programmaonderdelen wat op dat moment goed voor me voelde. Een heerlijk relaxte sfeer zeker belichaamd door Monique.

Marie-anne Elzen-bremmers

De maaltijden zijn vegetarisch (en sommige zelfs vegan) en voornamelijk bereid met verse biologische producten. Wat dit retreat plezierig maakt is dat alle maaltijden inclusief zijn. Dus ontbijt, lunch, diner, tussendoortjes, snacks en dranken (m.u.v diner aankomstdag).

 

Het eten wordt geserveerd en opgediend in een buffet-vorm. Tevens zijn de maaltijden glutenvrij. Mocht je een échte brood liefhebber zijn, dit is gewoon aanwezig 😉 

Tip van een expert: dit is één van de populairste yoga retreats die wordt aangeboden in Nederland. Aandachtspunt: Zelfliefde.

5. 2-Daagse Luxe Yoga Wellness & Wandel Retreat-  Liefde Voor Jezelf op het Mooiste Plekje van Nederland

Duur: 2 dagen, 1 overnachting

Yoga soort: Hatha, Power, Vinyasa en Restorative Yoga

Niveau: Alle niveau’s zijn welkom

Maaltijden: 1 ontbijt en 1 diner, dieetwensen mogelijk in overleg

Prijs: Vanaf €299

 

“Waardevol weekend”

Judith is een warme, open vrouw. De initiële ongemakkelijkheid (die er altijd is met dit soort dingen) verdween heel snel de eerste avond en kwamen al snel in goede gesprekken terecht die me al direct veel stof tot nadenken gaf. Ik was een absolute beginner op Yoga gebied. Judith heeft me heel goed kennis laten maken met Yoga op een rustige manier waar ik me enorm fijn bij voelde. De onzekerheid die ik voelde hierover was compleet onnodig. Het was voor mij een goede start en kennismaking op basis waarvan ik goed kan beslissen of ik verder wil met Yoga of niet. Het hotel is geweldig, de locatie is onbeschrijflijk mooi, de wandeling is prachtig en heerlijk. Als je buiten kan yogaën in het Arboretum tussen de prachtige bomen is geweldig. Judith heeft de kracht en de mogelijkheid om de retreat aan te passen naar jouw persoontje. Ik voelde me gewaardeerd en op mijn gemak bij haar. Het is een weekend die me nog lang bij zal blijven en me vooruit heeft geholpen in mijn persoonlijke zoektocht.

Jeroen Rijsdijk

Dit korte yoga retreat op één van de mooiste plekjes in Nederland, Wageningse Berg, wordt gekenmerkt door yoga, wellness, wandelen en actief aan jezelf werken. Er bestaat de mogelijkheid om een overnachting bij te boeken inclusief een heerlijk ontbijtbuffet.  Tijdens dit bijzondere retreat kom je weer tot rust en kun je zodoende de weg naar binnen opnieuw bewandelen. 

 

Je zult overnachten in een luxe kamer en tijdens de wellness middag kun je heerlijk ontspannen met onder andere sauna, jacuzzi of Turks stoombad.

 

Heb jij behoefte aan een korte break? Even weg uit je eigen omgeving, connecten met gelijkgestemden, wellness, natuur, yoga, heerlijk eten en werken aan jezelf? Dan is dit retreat voor jou! 

Expert TIP: Boek een nachtje bij en geniet van de prachtige locatie en/of bezoek het Historisch Museum Wageningen, Kröller-Müller Museum of Burgers’ Zoo!

Docenten 

Judith de Jong, een bijzonder en inspirerend mens. Ze deed een yoga opleiding van maar liefst 5 jaar en bestudeerde daarna de Wetenschap van Yoga. Duidelijk mag dus zijn dat Judith veel kennis en kunde bezit betreft yoga. Daarbij heeft ze veel ervaring in het verzorgen van verschillende yoga retreats rondom de wereld. 

 

Judith leerde, onder andere door yoga, meer liefde en compassie te voelen voor zichzelf en deelt dit graag met andere. Met veel passie en liefde begeleidt ze dan ook mensen tijdens haar mooie retreats. Wil je meer zelfliefde ervaren? Dan is Judith de aangewezen yoga docent en deze retreat écht wat voor jou.

 

“Heerlijk weekend gehad”

De manier van lesgeven was voor mij heel erg fijn. De omgeving zorgt ook voor veel rust, en wat was het prachtig daar. Judith is ook een open en fijn mens, je voelt je gelijk op je gemak. Het was echt ontzettend fijn om deel genomen te hebben.

Anita Bot 

 
wellness yoga retreat zelfliefde
 

Het Programma

Dag 1

 • 15:00 Inchecken in hotel (welkom met gezonde smoothie)
 • 16:30 Yogales en diepe meditatie
 • 19:00 Luxe driegangen diner (keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Drankjes en extra’s voor eigen rekening)

Dag 2

 • 08:15 Yogales en diepe meditatie
 • 10:00 Ontbijt
 • 11:00 Uitchecken
 • 11.30 1,5 uur durende wandeling in en rond het Arboretum, op de berg en door het bos, met uitzicht over de prachtige uiterwaarden van de Rijn en de Rijn zelf. Aansluitend napraten met de groep (drankje is voor eigen rekening) en afscheid
 • 14:00 – 17:00 wellness middag

Na de wellness middag kun je ervoor kiezen om nog wat langer te blijven. Een nacht extra kan bijgeboekt worden inclusief uitgebreid luxe ontbijtbuffet.

 

Verder kun je heerlijk wandelen in prachtige nabije omgevingen als de Utrechtse Heuvelrug, het uiterwaardenlandschap van de Rijn, de Betuwe en de nationale parken Veluwezoom en de Hoge Veluwe. 

 

“Warm, sprankelend, liefdevol, helemaal jezelf zijn”

De combi van yoga, leuke gesprekken met andere deelnemers, heerlijk eten, natuur en wellness

Suzanne Verhoeven

6. 3-Daags Yoga & Wellness Weekend bij IVY Boutique Wellness in Voorschoten, Zuid-Holland

luxe yoga retreat voorschoten

Duur: 3 dagen, 2 overnachtingen

Yoga soort: Hatha Yoga, Vinyasa Yoga en Yin Yoga.

Niveau: Alle niveau’s zijn welkom

Maaltijden: Ontbijt, lunch en diner, dieetwensen mogelijk in overleg

Prijs: Vanaf €349

 

“Een cadeautje voor jezelf!”

Het was een heel rustgevend retreat met een fijne groep en sfeer. De omgeving is prachtig en de yogalessen, meditaties en wandelingen erg goed verzorgd. Een cadeau voor jezelf!

Carina Dusseldorp

Yoga, wellness, wandelen in de natuur, lekker eten, luxe, rust, diep ontspannen en betrokken yoga docenten die yoga ook echt zélf leven. Klinkt dit als muziek in de oren? 

 

Deze luxe yoga retreat wordt georganiseerd in IVY Boutique Wellness in Voorschoten, achter het allereerste Van der Valk Wellness Hotel De Gouden Leeuw. Dit retreat is tot in de puntjes verzorgd en ademt wellness. Er is een mooi programma opgemaakt en tegelijkertijd is er meer dan voldoende ruimte voor eigen invulling. Niets moet, alles mag!

Docenten

Er zijn meerdere ervaren yoga docenten aanwezig op het retreat. Deze kunnen wisselen per geboekte data. De ervaringen met de yoga docenten zijn allemaal heel positief. Wil je iets meer achtergrond informatie betreft de verschillende yoga docenten, klik dan op de knop ‘meer informatie’ hieronder. 

 

Je kunt ook de organisator een berichtje sturen mocht je het heel belangrijk vinden welke yoga docenten aanwezig zijn tijdens jouw yoga retreat in Nederland. Vragen mag altijd 🙂 

 

“Genoten van het yoga retreat weekend!”

Het was mijn eerste yoga ervaring. Als enige beginner gevoel dat ik goed kon meekomen. De combinatie van meditatie, yoga en niet te vergeten de welness was echt perfect. Een weekend tot rust gekomen, ontspannen. Mijn doel is meer dan bereikt!

Eva Van Hal

Het Programma

Vrijdag

 • Inchecken kan vanaf 15:00
 • 16:30 Opening
 • 18:00 Diner
 • 20:00 – 21:30 Yogales

Zaterdag

 • 08:30 – 09:00 Meditatie
 • 09:00 – 11:00 Ontbijt
 • 11:00 – 12:30 Yogales
 • 12:30 – 18:00 Vrije tijd
 • 13:00 – 16:00 Lunchen, precies wanneer jij dat wilt
 • 18:00 Diner
 • 20:00 – 21:30 Yogales

Zondag

 • 08:30 – 09:00 Meditatie
 • 09:00 – 11:00 Ontbijt
 • 11:00 – 12:00 Stiltewandeling
 • 12:30 – 14:00 Yogales
 • 13:00 – 16:00 Lunchen, precies wanneer jij dat wilt
 • 16:00 Afsluiting

 

“Super weekend om even eruit te gaan!”

De yoga en meditatie was uitstekend. Het programma was niet te vol zodat je ook zelf dingen kunt kiezen. Super weekend!

Marianne Habermann

 

luxe yoga retreat voorschoten nederland

 

Zoals je kunt zien is er meer dan voldoende ruimte voor eigen invulling. Dit is natuurlijk enorm prettig. Zo kun je bijvoorbeeld overheerlijke wellness behandelingen inplannen (in overleg), gebruik maken van het verwarmde zwembad en/of de sauna’s.

 

Misschien wil je wel naar de zee en het strand? IVY is op fietsafstand van de nederlandse stranden! Je bent vrij om te doen wat je wilt. Dit is namelijk jouw luxe yoga retreat! (En dat gewoon in Nederland!)

 

Deze mooie verzorgde yoga retreat biedt tweemaal een smakelijk ontbijtbuffet bij Hotel de gouden leeuw aan, twee keer lunch bij Mimi en twee diners bij IVY Boutique Wellness. Daarnaast kun je bij IVY Boutique Wellness tussendoortjes nemen en mag je onbeperkt thee, koffie en water pakken. 


 

Er is nog meer: Vergelijk 79 yoga retreats in Nederland!

Misschien heb je ondanks onze zorgvuldig samengestelde lijst van meest geliefde yoga retreats in Nederland geen leuke match kunnen vinden. Dat zou natuurlijk ontzettend zonde zijn!

 

Vooral wanneer je je bedenkt dat wij nauw samenwerken met retreat specialisten! Wij onderhouden goed contact met onze partners zodat we jou altijd van de beste retreats kunnen voorzien. In Nederland hebben we momenteel 79 yoga retreats in onze database opgenomen! 

 

Heb je niet gevonden wat je zocht?

 

Probeer het dan eens middels onderstaande zoekmachine! Vul in de zoekbalk Nederland in, druk op zoek en ontdek jouw yoga toekomstige vakantie/retreat!

 

Je kunt de zoekmachine tevens ook gebruiken om yoga retreats buiten Nederland te vinden. Zoals je kunt zien kun je kiezen tussen behoorlijk wat aanbieders wereldwijd. 

 

Hier kun je alle 79 aanbiedingen van yoga retreats in Nederland bekijken! 

We genieten graag mee 😉 We zouden het daarom super leuk vinden om mooie ervaringen te horen! En zo help je andere yogi’s natuurlijk ook weer!

Dit vind jij ook leuk!

Geef een antwoord