Alle rechten voorbehouden

Alle inhoud op de website van www.flowinmotionyoga.nl zijn beschermd door copyright en andere beschermende wetten. Dit houdt in dat het verboden is om, zonder schriftelijke toestemming van de rechtmatige eigenaar, deze beschermde informatie voor eigen doeleinden, al dan niet zakelijk, te gebruiken.

 

Mocht je wél bepaalde inhoud willen gebruiken, neem dan even contact met ons op. 

Aansprakelijkheid

Onze website is zorgvuldig samengesteld en wordt dagelijks up to date gehouden. Gebruik van de website www.flowinmotionyoga.nl is voor eigen risico van de gebruiker. Eventuele schade en garantievorderingen die voortvloeien uit onvolledige of incorrecte gegevens zijn uitgesloten.

 

Flowin’Motion® Yoga.nl draagt geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook. Dit geldt ook voor indirecte schade of gevolgschade die voortvloeit uit de toegang tot of het gebruik van deze website. Informatie verstrekt in de blogs dienen niet als vervanging van of als medische behandeling. Raadpleeg altijd een arts bij ernstige gezondheidsklachten.

Verwijzingen

Via flowinmotionyoga.nl word je op diverse locaties met (hyper)links doorverwezen naar andere websites en word je dus doorverwezen naar informatiebronnen die door derden worden beheerd. Flowin’Motion® Yoga beschikt hierbij over geen enkele technische of inhoudelijke controlemogelijkheid of zeggenschap.

 

Hierdoor kunnen wij geen garantie bieden over de volledigheid of juistheid van de inhoud van dergelijke websites en/of informatiebronnen. De links worden je aangeboden ter informatie, voor je gebruiksgemak en kunnen affiliate links bevatten. 

 

Affiliate links

Op Flowin’Motion® Yoga.nl worden affiliate links gebruikt. Deze verwijzen jou als bezoeker door naar andere website waar jij eventueel overgaat tot aankoop van een product naar keuze. Wanneer dit gebeurt ontvangt Flowin’Motion® Yoga een kleine commissie. 

 

Dit is zowel voor ons als voor jou een gunstige situatie. Jij kunt het product bijvoorbeeld met een leuke korting en/of via volledige informatievoorziening aanschaffen en wij kunnen onze bezoekers blijven voorzien van de juiste informatie én deze website draaiende houden. 

 

Webshop reviews

Enkel ingelogde klanten die ook daadwerkelijk een product gekocht hebben kunnen bij ons een beoordeling schrijven. Wij volgen dan ook strict alle Europese Richtlijnen voor Webshops die dienen om de consument te beschermen. Logischerwijs vind Flowin’Motion® Yoga dit erg belangrijk aangezien deze website voor onze bezoekers is opgericht. 

 

Alle reviews die bij ons binnen komen worden handmatig gecontroleerd. Ze worden zorgvuldig gelezen en beoordeeld. Alle reviews, zowel positief als negatief, moeten voldoen aan onze voorwaarden.

 

Allereerst kijken we of de review van toegevoegde waarde is. Daarnaast wordt er gekeken of er geen beledigende, suggestieve en/of aanstootgevende taal in voorkomt. Zowel positieve als negatieve reviews zullen worden verwerkt.

 

Op Flowin’Motion® Yoga is er geen sprake van gesponsorde of betaalde reviews. Nogmaals, enkel ingelogde klanten die ook daadwerkelijk een product gekocht hebben kunnen bij ons een beoordeling schrijven! Wij wensen onze bezoekers van eerlijke informatie te voorzien.

 

Wij volgen hierin de yoga traditie/filosofie waarbij onrechtmatigheid en oneerlijkheid niet zijn toegestaan. Deze kernwaarden vloeien door in zowel ons persoonlijk en zakelijk leven en staan zeer hoog in het vaandel.