Home » Blog » Happy with Yoga Academy: Wij testte ALLE cursussen! (Review Overzicht)

Happy with Yoga Academy: Wij testte ALLE cursussen! (Review Overzicht)

Mocht je ze nog niet gespot hebben op facebook, Insta of youtube? Dan ken je ze misschien wel van Yoga International, Wendy, Woman’s Health, Happinez, Zalando of Metro. Happy with Yoga! Wij testte dit jaar, speciaal voor jullie, alle cursussen van de Happy with Yoga Academy. Natuurlijk delen we dit met alle liefde en hopen zodoende al je vragen te beantwoorden!

Happy with Yoga – Academy

happy with yoga logo

De volledige online leeromgeving Academy van Happy with Yoga bestaat uit: 

Wie of wat is Happy with Yoga eigenlijk?

Happy with Yoga is inmiddels uitgegroeid tot een passievol team van 7 mensen sterk. Daarnaast heeft Happy with Yoga enkele vaste gastbloggers die met regelmaat toffe blogs op hun website schrijven. 

De gezichten achter Happy with Yoga

rolf en mel

 

Rolf en Melanie van Baalen zijn als het ware de gezichten van het Happy with Yoga team. Zo kom je ze tegen in alle cursussen met uitzondering van de Minimalisme Cursus.

 

Daarnaast kun je ze natuurlijk zien op al hun razend populaire kanalen zoals youtube waar ze 21.000 trouwe abonnees hebben, op facebook waar ze ook bijna 21.000 volgers hebben en natuurlijk op Insta. Daar hebben ze zo ongeveer rond de 20.000 fans en volgers.

 

Hun gezamelijke passie voor yoga is voelbaar en werkt aanstekelijk. Rolf en Melanie zijn twee nuchterige, down-to-earth yogi’s met een missie om yoga voor zoveel mogelijk mensen praktisch en toegankelijk te maken. Dat yoga zweverig is, is volgens hun een misopvatting en dat zijn wij 200% met ze eens!

 

Naast de online cursussen verzorgen ze ook nog verschillende workshops en yoga retreats. Én hebben ze dé Nederlandse Yoga Netflix: Practice opgezet. Dit is het grootste online yoga platform voor yogi’s. 

 

Rolf en Melanie zijn niet alleen maar geweldige zakenpartners maar ook succesvol in de liefde. Ze zijn getrouwd en hebben een gezond kindje samen. 

Achter de schermen bij Happy with Yoga

Achter de schermen bij Happy with Yoga werken 5 personen en nog 3 vaste gastbloggers. 

 

Sven

sven happy with yoga team

Sven is het broertje van Melanie en is vanaf het begin al actief betrokken bij Happy with Yoga. Sven is als het ware een soort van duizendpoot binnen het bedrijf en draagt de titel operations manager.

 

Daarnaast is hij Minimalisme expert en biedt binnen de Happy with Yoga Academy dan ook zijn Minimalisme Cursus aan. 

 

Ben je nieuwsgierig hoe Sven nu precies als Minimalist leeft en/of hoe de cursus jouw leven positief zou kunnen beïnvloeden, dan kun je hier een kijkje nemen bij zijn Minimalisme Cursus. 

 

Henny

hennie happy with yoga team

Henny is binnen het team verantwoordelijk voor alle inschrijvingen en de administratie. Daarnaast verzorgt ze de overheerlijke maaltijden die je tijdens de yoga retreats in Nederland óf België mag genieten. 

 

Een leuk weetje is dat Henny vaak verward wordt als de moeder van Rolf. Ergens klopt dat ook wel want Henny is namelijk de schoonmoeder van Rolf!

 

Tessa, Stephanie en Jorine

Sinds nog niet zo heel lang zijn Tessa Willemsen, social media, Stephanie van der Linden, klantenservice, en Jorine Kuilman, editor en blogger, aan het team van Happy with Yoga toegevoegd.

 

Happy with Yoga is flink gegroeid in de afgelopen jaren en zodoende is er dus ook meer mankracht nodig!

 

Gastbloggers

Als laatste schrijven gastbloggers Julia Vergeer, Rosanne Kweekel en Marije Timmerman, met vaste regelmaat yoga gerelateerde gastblogs op de website van Happy with Yoga.

 

Op het begin deden Melanie en Rolf dit voornamelijk zelf. Steeds vaker zien we echter toffe gast artikelen voorbij komen. 

Een grote speler

Mocht je op zoek zijn naar yoga gerelateerde informatie, meditatie, mindfulness, etc, dan kom je al heel snel bij Happy with Yoga uit. Typ wat in op google of in youtube, je kunt het je eigenlijk zo gek niet bedenken, en ze verschijnen als zoekresultaat. 

 

Negatieve klantervaringen zijn er daarnaast eigenlijk niet te vinden. Dat zegt in principe natuurlijk al voldoende. Mocht je twijfelen of Happy with Yoga dus een betrouwbare aanbieder is, dan durven wij met zekerheid te zeggen dat je je zorgen bij deze los mag laten. 

 


Ontdek het waarom achter Happy with Yoga

 

 

In bovenstaande video kun je Rolf en Melanie een klein beetje leren kennen. Ze vertellen hun eigen verhaal, hoe yoga op hun pad gekomen is, wat yoga voor beide heeft betekend en wat yoga volgens hun nu eigenlijk precies écht is. Een hele fijne korte documentaire die ik je graag wil aanraden! 🙂

 


Wat is de Happy with Yoga Academy?

Eenvoudig gezegd is de Academy een online leeromgeving. Laten we zeggen dat de Academy een soort van persoonlijk portaal is waar jij toegang tot krijgt middels jouw persoonlijke gegevens en waar je vervolgens alle cursussen kunt inzien die jij bij Happy with Yoga hebt gekocht. 

 

Voor iedereen zal de invulling van deze online leeromgeving weer anders zijn. Zo hebben wij bijvoorbeeld alle beschikbare cursussen in onze online leeromgeving staan. Maar stel dat jij alleen de beginnerscursus hebt gekocht, dan staat dus ook alleen de beginnerscursus in de Academy. 

 

Wanneer je bijvoorbeeld in de toekomst besluit om een volgende cursus van Happy with Yoga aan te schaffen dan zal deze, naast de eerder gekochte cursus, in de Academy verschijnen.

 


 

Het volledige cursusaanbod van de Happy with Yoga Academy

Happy with Yoga biedt in totaal 5 cursussen aan die na aanschaf in de Academy beschikbaar zijn. Onderstaande tabel geeft het volledige cursusaanbod in een duidelijk overzichtelijke tabel weer.

↔ Schuif van links naar rechts op mobiele versie

Cursus Inhoud
Yoga stap voor Stap
Yoga cursus voor de beginnende yogi. In deze cursus leer je jezelf de yoga basis op de juiste manier aan. Zo maak je direct de beste start!
Yoga Nidra
Yoga Nidra is een bewezen effectieve methode om tot ultieme diepe ontspanning te kunnen komen. In deze cursus leer je alles over Yoga Nidra en krijg je toegang tot verschillende Yoga Nidra sessies zodat je optimaal kunt (leren) ontspannen.
Yoga Nidra: Reis door de Chakra's
Middels de bewezen effectieve Yoga Nidra technieken en met behulp van 7 verschillende werkboeken kom je tot de kern van jouw onbewuste blokkades en kun je zodoende aan oude programmeringen en beperkende overtuigingen werken! Mocht je vastlopen in je leven maar je weet niet precies waar, dan is deze cursus perfect voor jou!
Mindfulness voor het Dagelijks Leven
Een volwaardige 8-weekse mindfulness cursus inclusief audiobestanden, video's en dagelijkse emails. Wil je serieus meer aanwezig kunnen zijn in het hier en nu? Weg met de automatische piloot? Minder spanning en stress ervaren en meer rust in je leven? Dan is deze uitgebreide cursus voor jou!
Minimalisme
Minimalisme is een manier van leven. Deze cursus leert jou hoe jij je complete leven dusdanig kunt opruimen zodat er meer tijd, ruimte en vrijheid wordt gecreeërd. Hierdoor kun jij gemakkelijker je dromen en doelen nastreven en ook echt realiseren!

Yoga Stap voor Stap

yoga stap voor stap coverDe Yoga Stap voor Stap cursus legt zichzelf al uit in de cursus naam. Het is een cursus voor de beginnende yogi waarin de basis beginselen van yoga letterlijk stap voor stap worden uitgelegd.

 

De cursus bestaat uit meerdere onderdelen zoals een introductie, verschillende oefenschema’s zodat jij de lessen gemakkelijk kunt volgen, de yogafilosofie komt aan bod en je kunt verschillende yogalessen volgen die opgedeeld zijn in losse lessen en in vaste series. 

 

Daarnaast is er een Q en A module waarin de meest gestelde vragen worden behandeld en je krijgt een zeer uitgebreid e-book met alle basis yoga houdingen zodat jij precies weet hoe je de houdingen het beste kunt uitvoeren en tevens ook eventuele aanpassingen kunt maken. 

 

Dit alles leer jij middels video’s en tekstuele uitleg. Wil jij jezelf dus de basis van yoga goed aanleren? Dan is deze cursus uit de Happy with Yoga Academy echt perfect voor jou! 

 

Benieuwd naar ervaringen van andere met de cursus? Dan raad ik je aan om mijn uitgebreide review te lezen waarin ik de cursus uitgebreid test, mijn ervaringen met je deel en tevens een video rondleiding geef zodat je precies kunt zien waar je aan toe bent.

 

Lees mijn ervaring met de Happy with Yoga beginnerscursus Yoga Stap voor Stap hier!

 

Yoga Nidra

yoga nidra les

 

De Yoga Nidra cursus van de Happy with Yoga Academy is een bijzondere, al zeg ik zelf. Het is denk ik de enige cursus waarbij je zó gemakkelijk zonder al teveel inspanning tot het gewenste resultaat kunt komen. Het is veelal gewoon heerlijk ontspannen liggen en luisteren. Zo wilt iedereen wel een cursus volgen toch? 😉

 

Wat is Yoga Nidra precies? Yoga Nidra is een eeuwenoude techniek van de oude yogi’s die hedendaags veelvuldig wordt ingezet bij allerlei uiteenlopende klachten. Het is een bewezen effectieve methode om tot ultiem diepe en daardoor helende ontspanning te kunnen komen.

 

De wetenschap heeft hier inmiddels meer dan voldoende onderzoek naar gedaan en de resultaten zijn verbluffend. Yoga Nidra wordt met positief resultaat ingezet bij stress en spanning, trauma, depressie, chronische pijnklachten en vermoeidheid, burn-out, fibromyalgie, hartklachten, hoge bloeddruk, slaapproblemen, etc. 

 

De cursus bestaat uit video materiaal, tekstuele uitleg en audio’s. De verschillende modules bestaan uit een korte introductie, een prachtig en zeer volledig e-book, verschillende Yoga Nidra sessies die je op meerdere manieren kunt gebruiken en als laatst een aantal korte aanvullende yogalessen die je eventueel vóór een Yoga Nidra sessie kunt doen om zodoende gemakkelijker tot diepe ontspanning te komen.

 

Wil je meer weten over deze bijzondere cursus? Ik deel mijn persoonlijke ervaringen met de Yoga Nidra cursus in de uitgebreide review: Ik volgde de Yoga Nidra Cursus van Happy with Yoga: Dit gebeurde er!

Yoga Nidra: Reis door de Chakra’s

reis door de chakra'sDeze cursus binnen de Happy with Yoga Academy is wederom, zoals de naam aangeeft, gebaseerd op yoga nidra technieken en gaat een stukje verder en dieper dan voorgaande cursus. 

 

Moet je dan eerst de ‘gewone’ Yoga Nidra cursus hebben gevolgd? Nee. Geen zorgen. Je kunt deze cursus inderdaad na de Yoga Nidra cursus volgen als bijvoorbeeld verdieping maar je kunt de cursus ook gewoon als ‘losstaande’ cursus volgen. 

 

Zoals alle cursussen binnen de Happy with Yoga Academy is de cursus gevuld met video’s, meer dan voldoende tekstuele uitleg en bevat het een zeer uitgebreid e-book over yoga nidra en chakra’s. Daarnaast krijg je voor elk specifiek yoga chakra een werkboek om in te vullen. 

 

Uiteraard bevat de cursus wederom een aantal hele fijne yoga nidra sessies waarmee je in combinatie met de werkboeken tot een beter begrip kunt komen van jouw onbewuste blokkades. Deze cursus is daarom ook heel goed geschikt wanneer je bijvoorbeeld vastloopt in je leven terwijl je eigenlijk geen idee hebt waar of waardoor precies. 

 

Omdat ik zelf nog nooit had gewerkt met yoga nidra in combinatie met chakra’s, wilde ik de cursus graag testen. Ik heb dit behoorlijk uitgebreid gedaan en daar vervolgens een review over geschreven inclusief video rondleiding door de cursus. 

 

Hier kun je mijn uitgebreide review lezen en een kijkje nemen in de cursus!

Mindfulness voor het Dagelijks Leven

mindfulness-voor-het-dagelijkse-leven-banner kleinDe meeste Mindfulness cursussen duren een aantal weken. Zo ook deze cursus. En de meeste Mindfulness cursussen zijn ook aardig aan de prijs. Maar dat vind ik. In het verleden heb ik eens een volwaardige mindfulness cursus op locatie gevolgd. Ga maar eens zoeken op het internet wat hier de prijzen van zijn. Een paar honderd euro is vrij normaal.

 

Happy with Yoga heeft met hun online Mindfulness cursus een zeer voordelig alternatief neergezet. Is de cursus daardoor kwalitatief minder? Je zou bijna denken van wel maar dit is dus absoluut niet zo. Ik vind de cursus verrassend uitgebreid en volledig. 

 

De Mindfulness voor het Dagelijks Leven cursus van de Happy with Yoga Academy is een 8-weekse cursus bestaande uit vele audiobestanden, video’s, uitgebreide informatie, opdrachten, oefeningen en bonusmateriaal zoals meditaties en een mini cursus Mindfulness voor op het Werk. 

 

Elke mindfulness cursus behoeft logischerwijs de nodige inzet om resultaat te kunnen behalen. Dat lijkt me niet meer dan logisch. Wanneer je een studieboek koopt en die vervolgens nooit open slaat is het idioot om te denken dat je de theorie in het boek beheerst. Je zult er zélf mee aan de slag moeten. 

 

Ik ging er dan ook zelf mee aan de slag en heb er uiteindelijk veel meer aan gehad dan aan de training die ik jaren terug gevolgd heb. En dat maar voor een paar tientjes!

 

Het fijne aan deze cursus is dat je het kunt volgen waar en wanneer jij wilt, je alles ten alle tijden terug kunt zoeken in de Happy with Yoga Academy vanwege de onbeperkte levenslange toegang en daarnaast vond ik de dagelijkse mailtjes écht een stok achter de deur en een heerlijke reminder om dagelijks met de cursus bezig te zijn. 

 

Ben je nieuwsgierig? Heb je het gevoel dat je leven te chaotisch en gestresst is en heb je meer behoefte aan rust? Met behulp van deze cursus leer jij het contact met jezelf te behouden gedurende je dag.

Minimalisme

minimalismeMinimalisme is een manier van leven. Het gaat dan ook veel verder dan alleen maar ‘ontspullen’. Je hoeft daarbij geen minimalist te zijn om de principes van minimalisme toe te passen en de voordelen ervan te kunnen ervaren. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen baat heeft bij deze cursus!

 

Deze cursus laat jou ervaren dat je niet méér spullen nodig hebt in jouw leven maar méér betekenis. Minimalisme is leven met méér bewustzijn. Het ruimt letterlijk en figuurlijk op zodat jij meer tijd, ruimte en vrijheid kunt creeëren in je leven waardoor je uiteindelijk veel gemakkelijker je dromen en doelen kunt behalen. 

 

minimalisme happy with yoga academyDeze bijzondere en unieke cursus binnen de Happy with Yoga Academy bestaat uit video’s, tekstuele uitleg en uitgebreide informatie rondom het onderwerp Minimalisme. De cursus is verdeeld over 4 modules; ontspullen, consuminderen, versimpelen en bewustwording. Verder bevat het twee bonussen, waaronder Minimaliseren met je Gezin, en een mooie introductie waarin Sven vertel hoe hij Minimalist werd. 

 

Ben jij benieuwd naar het verhaal van Sven? Spreekt Minimalisme jou aan en/of wil jij óók leren hoe je meer tijd, ruimte en vrijheid creeërt voor jezelf of jouw gezin? 

Video Rondleiding door de Academy

Een beeld zegt natuurlijk veel meer dan duizend woorden. Speciaal voor jou heb ik daarom een videorondleiding gemaakt door de Happy with Yoga Academy. Hierin kun je precies zien hoe de Academy eruit ziet en hoe de cursussen zijn opgebouwd. 

 

 


 

Practice van Happy with Yoga: Dé NL Yoga Netflix?

Naast de Academy heeft Happy with Yoga ook nog een online yoga platform. Dit platform wordt Practice genoemd. Je kunt hier talloze video’s vinden van yoga lessen, meditatie lessen en ademhalingsoefeningen tot yoga nidra sessies, allerlei tips en tricks én complete cursussen zoals bijvoorbeeld een yin yoga cursus. 

 

Het verschil tussen de Academy en Practice is eenvoudig. De Academy fungeert als online leeromgeving waar al jouw cursussen in één overzicht staan. Deze cursus(sen) schaf je eenmalig aan en vervolgens heb je levenslang toegang tot de desbetreffende cursus(sen). 

 

happy with yoga practice platform dashboard

 

Het Practice platform kun je zien als een soort van Nederlandstalige Yoga Netflix die continue up-to-date wordt gehouden. Net als dat er bij Netflix telkens nieuwe series en films verschijnen, komen er op het Practice platform telkens weer nieuwe instructie video’s bij. Je betaalt tevens net als bij Netflix maandelijks, per kwartaal of per jaar en hebt daardoor onbeperkt toegang tot al het beeldmateriaal. 

 

Practice is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse online Yoga platforms. Zowel beginnende als gevorderde yogi’s kunnen er uit de voeten.

 

Tot op de dag van vandaag maak ik zelf ook gebruik van het platform. Ben je benieuwd naar mijn ervaringen met deze nederlandstalige yoga netflix? Lees dan hier mijn uitgebreide review van het Practice platform van Happy with Yoga inclusief video rondleiding. 

 


 

Voor wie zijn de cursussen geschikt? 

De cursussen zijn geschikt voor mensen die serieus aan de slag willen met yoga, mindfulness en/of minimalisme. Je hoeft geen ervaring te hebben alvorens je start, dat mag natuurlijk wel.

 

Alle cursussen zijn bedoeld om jou als mens te laten groeien, om bewust(er) in het leven te staan en om vanuit je eigen kracht te leven. Daardoor voel je je in balans, rustiger, gelukkiger en kun je gemakkelijker richting je dromen en doelen bewegen. Elke cursus van Happy with Yoga heeft zijn eigen thema.

 

Yoga Stap voor Stap is bedoeld om beginnende yogi’s de yoga basis te leren.

 

De Yoga Nidra cursus is specifiek voor mensen die behoefte hebben aan diepe ontspanning of die meer willen leren over deze bijzondere techniek. 

 

Reis door de Chakra’s is een vrij diepgaande cursus waarbij je door middel van yoga nidra technieken en werkboeken écht kunt werken aan energetische blokkades waarvan je je eerder nog niet bewust van was. Het helpt oude programmeringen die jou in de weg staan jouw mooiste leven te leiden te overschrijven. 

 

Mindfulness voor het Dagelijks Leven is een cursus gericht op mensen die voornamelijk op de automatische piloot leven en zich willen verdiepen in de kunst van Mindfulness. Op deze manier zul jij bewuster en met meer aanwezigheid jouw leven kunnen leiden. Dit is niet alleen voor jezelf maar ook voor jouw omgeving heel prettig. 

 

Tot slot de cursus Minimalisme speciaal voor mensen die geïnteresseerd zijn in deze manier van leven. Het doel van deze cursus is om uiteindelijk meer tijd, ruimte en vooral vrijheid in je leven te vinden. Minimalisme draait niet ‘alleen maar’ om ‘ontspullen’. Het is een zeer bewuste manier van leven. 

 


 

Positieve Punten van de Happy with Yoga Academy

 • Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke online leeromgeving
 • Hele goede en eerlijke prijs/kwaliteit verhoudingen
 • Prettige docenten
 • Volledig en begrijpelijk cursus materiaal
 • Geen ervaring nodig, toegankelijk voor iedereen
 • Down-to-earth, praktische benadering, geen ‘zweverig’ karakter
 • Inclusief gratis toegang tot besloten yoga community
 • Support en ondersteuning wanneer nodig
 • Niet goed geld terug garantie dus geen enkel risico

 

Negatieve Punten van de Happy with Yoga Academy

 • Het enige nadeel wat ik kan bedenken is dat je bij de cursussen (bij de één wat meer dan bij de ander) discipline moet hebben om er ‘het werk’ in te stoppen. Dit geldt natuurlijk voor elke cursus of opleiding. Yoga leer je door consistent te zijn en daar is geduld en doorzettingsvermogen voor nodig. Verder is de Mindfulness cursus bijvoorbeeld 8 weken lang, hiervoor geldt dus hetzelfde. 
 • Wanneer je op de website van Happy with Yoga komt, zijn de cursussen onderverdeeld onder het kopje ‘online yoga’. Dit is een klein beetje misleidend omdat de Academy veel meer is dan ‘alleen maar’ yoga. (Wellicht niet echt een negatief punt maar aandachtspunt)

 

Wat is ons eindoordeel betreft de Academy?

Persoonlijk heb ik echt genoten van elke cursus die beschikbaar is in de Happy with Yoga Academy. Vanwege een auto ongeluk en langdurige chronische ziekte is yoga op mijn pad gekomen. Ik beoefen yoga al flink wat jaartjes en ben daardoor natuurlijk reeds bekend met de yoga basis. 

 

Niet alleen de yoga basis was me bekend. Doordat ik een zoektocht naar heling startte, kwam ik op een pad van persoonlijke ontwikkeling terecht en vond ik de weg terug naar mezelf. Tijdens dit proces leerde ik ook de effectieve yoga nidra technieken kennen, meditatie en mindfulness en kwam ik tevens in aanraking met minimalisme.

 

Ik vind dat Happy with Yoga een absoluut geslaagd aanbod heeft. Alle cursussen van Happy with Yoga die aangeboden worden in de Academy zijn voor mij stuk voor stuk pareltjes geweest. Het is maar net wat je er zelf mee doet. Het mooie is dat je de cursussen kunt volgen als complete beginner maar ook als je al eerder kennis hebt gemaakt met de theorie. 

 

Waar je ook begint en/of vandaan komt, je zult een stuk rijker eindigen. Dat durf ik met zekerheid te zeggen. Elke cursus biedt de mogelijkheid te groeien als mens en om een mooie transformatie door te maken!

 

Weet je niet zo goed welke cursus het beste bij jou past? Ga dan naar Voor wie zijn de cursussen geschikt?

 


 

Wat vinden anderen van Happy with Yoga?

Wanneer je gaat zoeken op internet kom je eigenlijk geen échte negatieve reviews tegen over Happy with Yoga. Het kan voorkomen dat iemand er bijvoorbeeld achter komt dat yoga niet helemaal zijn of haar ding is maar nergens is er iets terug te vinden over slechte ervaringen of slechte kwaliteit aanbod. 

 

yoga nidra ervaringHier zie je een review van Jolein. Zij heeft de Yoga Nidra cursus gevolgd en zegt hetvolgende: “Heerlijk!! Ik heb de afgelopen periode ontzettend veel stress in mijn leven gehad. Zoveel dat ik regelmatig paniekaanvallen had. Gewoon mediteren lukte me niet meer. Tijdens mijn eerste yoga nidra sessie kwam dit angstgevoel weer opzetten en vertelde me dat ik dit niet kon. Maar ik bleef liggen en luisterde naar de kalmerende instructies. Dit is het moment waarop ik ontdekte hoe ik écht kon ontspannen. Het is als thuiskomen bij jezelf!”

 

happy with yoga practice ervaring

 

Rick Maijer zegt: “Geschikt voor zowel de beginner die nog nooit op de yogamat heeft gestaan als voor de gevorderde yogi. Leuke online cursussen, workshops en yogavakanties gegeven door twee down-to-earth yogi’s Rolf en Melanie.”

 

En zo kan ik nog wel even door blijven gaan! In mijn persoonlijke reviews staan nog meer ervaringen van andere yogi’s en cursisten. Stuk voor stuk zijn ze positief over wat de cursussen van Happy with Yoga hen gebracht heeft! 

 


 

Wat gebeurt er na aanmelding van een cursus?

Nadat jij besloten hebt om je aan te melden voor een cursus kom je bij een betaalscherm uit. Happy with Yoga werkt met beveiligde en betrouwbare betaalsystemen. Alle keren zijn bij mij dan ook vlekkeloos verlopen en ik heb er tevens nergens klachten over gehoord of kunnen vinden. 

 

In het betaalscherm vul jij je gegevens in zoals je normaliter gewend bent bij een online aankoop. Je kiest verder je gewenste betaalmethode en zodra de betaling afgerond is zul je op een ‘bedankt voor je bestelling’ pagina uitkomen. 

 

Mocht je al een account hebben bij Happy with Yoga, dan kun je hier inloggen. Heb je nog geen account? Dan kun je die aanmaken. Wanneer je inlogt kom je in je persoonlijke online leeromgeving van de Academy terecht. Daar zal uiteindelijk dan ook de desbetreffende gekochte cursus verschijnen.

 

LET OP!! Dit kan even duren. Het systeem moet namelijk alle veranderingen doorvoeren en dit kost tijd. No worries dus! 

 


 

Niet goed Geld terug Garantie!

Mocht jij om welke reden dan ook niet tevreden zijn met een cursus van de Happy with Yoga Academy, dan mag je binnen 30 dagen na aanschaf van de cursus je geld terug vragen. Dit kan gewoon zonder opgaaf van reden. 

 

happy with yoga garantie

 

Rolf en Melanie zijn Happy with Yoga gestart om mensen écht te kunnen helpen. Zij staan daarom ook voor de volle 100% achter al hun producten. Voel jij je niet beter na het volgen van een cursus? Ben je niet happy met de cursus? Dan krijg je het volledige aankoop bedrag terug gestort. 

 

Dit geldt voor alle cursussen die in de Happy with Yoga Academy worden aangeboden. 

 


 

Wil jij ook werken aan jezelf met de Happy with Yoga Academy?

Bekijk dan welke cursus en aanbieding het meeste bij jou past!

Wij hopen al je vragen rondom Happy with Yoga en de Academy te hebben beantwoord! Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen.

Dit vind jij ook leuk!

Geef een antwoord