adriene mishler
Home » Blog » Youtube yogi Adriene Mishler (Yoga with Adriene): Dit is wat jij niet wist!

Youtube yogi Adriene Mishler (Yoga with Adriene): Dit is wat jij niet wist!

Adriene Mishler is een ware youtube sensatie! Je kent haar hoogstwaarschijnlijk van haar beroemde youtube kanaal Yoga with Adriene. Met ongeveer 10 miljoen abonnees verovert ze harten over de gehele wereld! Maak kennis met onze heldin: Adriene Mishler!

adriene mishler yoga with adriene

Wie is Adriene Mishler?

Adriene Mishler is geboren op 29 september 1984 in Austin, Texas. Dat maakt haar op dit moment 36 jaar oud. Ze is actrice, yoga docente en succesvol ondernemer.

 

Waar we Adriene veelal (hoogstwaarschijnlijk jij ook) van kennen is via het populaire youtube kanaal Yoga with Adriene. Daarnaast is ze mede-oprichter van Find what Feels Good. Dit is een video platform voor yogi’s waar je middels een abonnement onbeperkt video’s kunt streamen.

 

In Nederland hebben we een soortgelijk platform: Het Practice Platform van Happy with Yoga (Nederlandstalig) 

 

Mishler komt uit een wat bijzondere familie (haar eigen woorden). Laten we zeggen: kunstzinnig. Haar moeder is van Mexicaanse afkomst en haar beide ouders waren theateracteurs. Zo werd Adriene zelf óók actrice. Maar niet zoals haar ouders, theateracteurs, maar professioneel filmactrice. Daarnaast deed ze ook voiceovers.

 

Na haar allereerste yogales gevolgd te hebben was Adriene direct verkocht. Yoga maakte een dusdanig diepe indruk op haar dat ze in tranen de studio verliet. En dit was geen ugly-cry, dit waren happy tears 😉 Vanaf dat moment koesterde ze dan ook de wens om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met yoga.

 

Adriene Mishler schreef zich in en voltooide zodoende een Hatha Yoga docenten training. In 2012 startte ze haar eigen youtube kanaal Yoga with Adriene, die inmiddels zo rond de 10 miljoen (!) abonnees heeft. En in 2015 begon ze het yoga platform Find what Feels Good.

 

Adriene is inmiddels niet meer weg te denken uit de yoga wereld!

adriene and benji yoga with adriene

Wist je dat….?

Dit is alles wat jij nog niet wist over Adriene Mishler! Mocht je zelf een aanvulling op deze lijst hebben, laat het ons dan vooral weten 😉 Let’s go!

 

Wist je dat…..

 1. Adriene haar volledige naam Adriene Louise Mishler is?
 2. Ze 1.68 groot is?
 3. 55 kilo weegt ongeveer?
 4. Haar sterrenteken Weegschaal is?
 5. Ze een vriend heeft maar niemand zijn naam weet?
 6. Ze haar inkomen nu onder andere verdient middels haar Find what Feels Good platform én haar youtube kanaal Yoga with Adriene (via ads)?
 7. Haar netto waarde zo rond de 3 miljoen dollar ligt? 
 8. Adriene Mishler de voice-overs heeft ingesproken van SupergirlRaven and Lois Lane
 9. Adriene 18 was toen ze haar allereerste yogales volgde en ze moest huilen van geluk?
 10. Adriene een tour door Europa heeft gemaakt?
 11. Ze óók in Nederland is geweest in Amsterdam en daar workshops heeft gegeven in de Sporthallen Zuid?
 12. Toen Adriene nog thuis woonde ze het soms erg frustrerend vond dat haar ouders zo kunstzinnig waren en geen ‘normale ouders’ konden zijn?
 13. Adriene al heel vroeg zelfstandig ging wonen? Op haar 17e verliet ze het ouderlijk nest!
 14. Adriene Mishler erg artistiek aangelegd is en veel gedichten leest?
 15. Adriene begon met Kundalini Yoga en niet met Hatha Yoga?
 16. Ze koude douches neemt, al vanaf jongs af aan?
 17. Ze vroeger naar campus reed in een oude Volvo, een sigaret rokend en luisterend naar ‘The Work’ van Byron Katie? (Byron is een Amerikaanse spreker en auteur die een methode van zelfonderzoek aanleert)
 18. Adriene na haar yoga docenten opleiding geld bij elkaar moest sprokkelen door middel van het geven van yogalessen aan volwassenen én kinderen in allerlei verschillende studio’s? (Dat is nu dus wel anders 😉 )
 19. Adriene 3 jaar lang de vloeren heeft gedweild van yogastudio’s in ruil voor gratis yogalessen?
 20. Chris Sharpe, haar goede vriend, eigenlijk met het idee gekomen is om het youtube kanaal Yoga with Adriene samen met haar op te zetten?
 21. Adriene hoofdzakelijk vegetarisch eet? Heel soms vis eet maar hier mee wilt stoppen vanwege overbevissing?
 22. Adriene Mishler heeft geprobeerd om vegan te eten maar dat ze niet kan stoppen met eieren eten?
 23. Adriene graag hardloopt maar ook gewoon wijn drinkt?
 24. Ze met haar ‘yoga voor beginners’ youtube video’s de meeste views op haar kanaal heeft gekregen?
 25. Adriene elk jaar start met een 30-day yoga challenge? Beginnend op de eerste van januari?
 26. Benji, haar mede yogi en trouwe viervoeter, een puppy was in 2014 en nu dus ongeveer 7 jaartjes oud is?
 27. Benji een blauwe Australische veedrijvershond is? (Jahaaaa, ook al ligt ‘ie vrijwel altijd te tukken en snurken in de hoek van de yogaruimte 😉 )
 28. Ze in een interview ooit heeft toegegeven dat ze vroeger toen ze yogalessen volgde, ze maar 3 yogaleggings in haar bezit had waarvan er ééntje een gat bij haar billen had en dat ze dit moest verbergen tijdens de lessen?

yogawithadriene

Yoga with Adriene

Onze allereerste ervaring met yoga was met…. Adriene Mishler! Al wisten we toen nog niet dat ze voluit zo heette 😉 In alle eerlijkheid zijn we vanaf het begin al gek op haar. Adriene heeft bijgedragen aan het veranderen van mijn leven en daar ben ik haar oprecht eeuwig dankbaar voor!

 

Haar manier van lesgeven, haar grapjes, haar energie en persoonlijkheid. We houden van Adriene! Daarnaast zijn haar lessen super geschikte yoga voor beginners lessen. 

 

En dat is onder andere ook waar haar succes vandaan komt. Het is overduidelijk waar haar passie ligt en wat haar doel is: Yoga toegankelijk maken voor de ‘nomale’ mens en dus voor iedereen. En dat is haar gelukt! Ze blijft zichzelf, ze is ‘the girl next-door’, een écht mensen-mens. Zacht, warm met een randje humor en ondeugd.

 

Heb jij al wel eens een yogales van Adriene Mishler gevolgd? 

 

In ons artikel Online Yoga: Wat zijn de beste en leukste online yoga lessen? schrijven we uiteraard óók over het youtube kanaal Yoga with Adriene. Daarnaast bespreken we andere online yoga lessen en platforms die volgens ons de allerleukste, mooiste en beste lessen bevatten. Mis ze dus niet! 🙂

yoga stap voor stap widget

Yoga Stap voor Stap

Wil jij de basis van yoga online leren voor dezelfde prijs als één losse yogales in de studio?

Practice Platform

Practice – Dé Yoga Netflix

Wil jij onbeperkt toegang tot yoga en meditatie lessen, ademhalingslessen, yoga nidra en volledige cursussen?

Dit vind jij ook leuk!

Geef een antwoord