Opblasasbare jacuzzi
Home » Blog » Zomertip! Een opblaasbare én betaalbare jacuzzi (5 beste van 2021!)

Zomertip! Een opblaasbare én betaalbare jacuzzi (5 beste van 2021!)

En dan is het EINDELIJK bijna weer zomer! De zon laat zich weer vaker zien, de temperaturen schieten omhoog. We kunnen weer lekker buiten zitten. Gezellig! Het enige wat eigenlijk nog mist in dit plaatje is een overheerlijke opblaasbare jacuzzi om tot ultieme ontspanning te kunnen komen. Wij zetten de beste jacuzzi’s van dit moment voor je op een rijtje. Dat wordt bubbelen binnenkort dus 😉

 

Aanschaf van de beste opblaasbare jacuzzi: waar let je op?

Een opblaasbare jacuzzi kopen is niet iets wat je alledaags of elke week doet. Dat mag duidelijk zijn. Je wilt dit dus goed aanpakken! Natuurlijk begrijpen we dat je liever gister dan vandaag in dat overheerlijk warme privé bubbelbad ligt maar haastige spoed is zelden goed.

 

Je wilt hierbij écht geen overhaaste beslissing maken en er zodoende te laat achter komen dat je ‘toch beter die ietwat duurdere’ had moeten aanschaffen. Een goed begin is het halve werk zullen we maar zeggen 😉

 

En dat werk hebben wij dus al voor je gedaan! Je hoeft nu niet meer het hele internet af te struinen en vervolgens verstrikt te raken in alle aanbiedingen op allerlei verschillende websites. In plaats daarvan hebben we speciaal voor jou een helder overzicht gemaakt van de beste opblaasbare jacuzzi’s anno 2021. Betaalbaar én kwalitatief in orde. 

 

Onze lijst is tot stand gekomen door het actuele aanbod te filteren op het aantal reviews, de kwaliteit van de reviews, gemiddelde beoordeling, de prijs van de jacuzzi en de eigenschappen en features van de desbetreffende jacuzzi. Daarnaast vinden we de betrouwbaarheid van de webshop waar je de uiteindelijk aankoop zult doen minstens zo belangrijk!

 

Niemand wordt namelijk blij van een fata morgana. Zo kan het aanbod er bijvoorbeed hartstikke leuk uitzien op een website maar als je gefopt wordt of je kunt de verkoper niet goed bereiken bij eventuele problemen, is dit toch écht een flinke no-go! 

 

Dus waar let je dan allemaal op bij de aankoop van een opblaasbare jacuzzi?

 

beste opblaasbare jacuzzi

Afmetingen van je opblaasbare jacuzzi

Alvorens je een jacuzzi gaat aanschaffen is het wijselijk om na te denken over de grootte van je toekomstige opblaasbaar bubbelbad. Voor welke gelegenheden ga je deze gebruiken? Wil je een ‘after-workout-relaxation’ waarbij je ná je yoga sessie of andere (sport)training je spieren wilt verwennen? Wil je samen met je partner ontspannen na een lange werkdag? Of wil je met wat vrienden bubbelen in het weekend? Misschien heb je een gezin en wil je samen met je kids in het buitenbad? 

 

Jacuzzi’s komen in verschillende afmetingen en logischerwijs brengt dit ook verschillende prijskaartjes met zich mee. Wanneer jij je buitenbad met niet veel mensen zult gaan delen, dan zou je wel gek zijn om een 6 persoons jacuzzi aan te schaffen toch? Tenzij je gewoon een heel grote tuin en/of portemonnee hebt natuurlijk. Je kunt nooit te goed voorbereid zijn 😉 

Materiaalkeuze

Kies voor goede kwalitatieve materialen. Dit kan heel vanzelfsprekend klinken maar nog steeds laten sommige mensen zich verleiden door bijvoorbeeld de prijs of andere fancy features van een jacuzzi. We begrijpen heel goed dat er veel aanbod is en je door de bomen het bos wellicht niet meer ziet maar blijf kritisch. 

 

Goede materialen zorgen voor kwaliteit. Het zorgt ervoor dat jouw toekomstige jacuzzi stevig is en bijvoorbeeld niet snel lek raakt. Het blijft een opblaasbare jacuzzi! Voorkom teleurstellingen en kies dus voor hoogwaardige materialen. 

Gebruikersgemak

Is jouw kersverse buiten-spa gemakkelijk te bedienen en zonder al te veel gedoe op te zetten én weer op te bergen? Het doel van je verwarmde buitenbad is uiteindelijk om te kunnen genieten en ontspannen, niet om er een nieuwe studie bij te krijgen waar je niet om gevraagd hebt. 

 

De beste jacuzzi’s komen met een duidelijke en overzichtelijke handleiding en hebben een buitenpaneel die intuitief te bedienen is. Ofwel, hierop kun je gemakkelijk de instellingen aan jouw wensen (of die van je gasten) aanpassen. Daarnaast hebben zij een ingebouwde pomp waarmee het bad gemakkelijk en snel op te pompen is én weer leeg te laten lopen is (deflatie). 

Hoeveel verbruikt je betaalbare jacuzzi?

Het stroomgebruik van een jacuzzi is een onderwerp die toch wel vaak boven water komt wanneer men gaat nadenken over een eventuele aankoop. Niet heel vreemd want er zit nogal wat verschil in verbruik en sommige baden verbruiken nu eenmaal best wat energie. Het is niet alleen de aanschaf van maar ook het gebruik en onderhoud van je bad die bepalend (kunnen) zijn. 

 

Kijk dus altijd goed naar het verbruik van je toekomstige metgezel 😉 Vergelijk baden met elkaar. Natuurlijk is het logisch dat wanneer je meerdere opties en features op je bad hebt zitten, je verbruik ook toeneemt. Dus wees realistisch en bepaal wat je wilt en wat je er voor over hebt! 

Waterfilter en temperatuur

Niet geheel onbelangrijk is of jouw bad beschikt over een filter. Hierdoor neemt de kwaliteit van je water toe. En aangezien je er hoogstwaarschijnlijk toch wel wat uurtjes in zal gaan vertoeven, is dit iets om rekening mee te houden.  

 

Daarnaast de temperatuur van het water. Hoe snel verwarmt jouw bad en wat is de maximale temperatuur die te bereiken is? Wordt dit automatisch geregeld? Allemaal dingen om in je achterhoofd te houden. Wat heeft je persoonlijke voorkeur hierin? Niet iedereen houdt namelijk van een snik en snik heet bad. Maar iedereen houdt wél van gebruikersgemak 😉 

Jets ja of nee?

Voor degene die niet weten wat jets zijn: jets zijn die dingen waaruit zo’n massagestraal komt. Je hebt vaste jets en jets die verstelbaar zijn. Hierbij kun je dus de richting van de straal bepalen. 

 

Niet elke opblaasbare jacuzzi heeft dus jets. Het is aan jou de keuze of je ze wel of niet neemt. Sommige mensen houden er niet van en andere zweren erbij. Zo kunnen jets bijdragen aan pijnverlichting door de bloeddoorstroming te stimuleren en massage toe te passen op gevoelige gebieden in nek en rug. Wij zijn er fan van 🙂 

 

Mocht je wél voor jets willen gaan, let dan op de hoeveelheid jets en of ze te verstellen zijn. 

Verlichting

De verlichting in een jacuzzi is naast praktisch ook heel sfeermakend. Het kan zeker bijdragen aan je beleving en ervaring en daardoor automatisch aan je uiteindelijke ontspanning! Niet elke jacuzzi beschikt over verlichting dus mocht dit voor jou belangrijk zijn, houd er dan rekening mee bij je aankoop. Wij hebben dit voor je in onze lijst opgenomen. Zo hoef je dit dus niet meer zelf uit te pluizen.   

 

Let er bij verlichting wel op dat er altijd kans is op bijvoorbeeld kortsluiting of brandgevaar. Uiteraad worden producten getest en gekeurd maar toch duiken er dergelijke gebruikersverhalen op. Een opblaasbare jacuzzi is nu eenmaal géén vaste jacuzzi. Er zit beweging in, je ruimt het product weer op, je hebt met water te maken etc.  

 

Better safe than sorry? Kies dan gewoon voor een bad zonder verlichting en zorg dat je standplaats voldoende verlicht wordt!

Jacuzzi accessoires

Sommige jacuzzi’s worden geleverd met extra praktische en nuttige accessoires. Alles om de duurzaamheid van het bad en de gebruikerservaring te optimaliseren. Dit geldt vaak wel weer voor de wat duurdere jacuzzi’s want laten we eerlijk zijn; voor wat hoort wat. 

 

Bij aanvullende accessoires kun je denken aan een afdekhoes die je over je bad kan doen na gebruik. Zo bescherm je je bad tegen externe invloeden en houd je je water schoon, wel zo prettig! Daarnaast is een grondzeil ook geen overbodige luxe. 

 

Een opbergtas of hoes is natuurlijk ook super praktisch. Een opblaasbare jacuzzi wordt over het algemeen niet het gehele jaar rond gebruikt. Daar zijn ze ook niet specifiek voor bedoeld, het is niet voor niets opblaasbaar! Ofwel, je wilt je jacuzzi dan wél netjes en veilig kunnen opbergen wanneer het weer kouder wordt. Op deze manier kun je het volgende zomerseizoen gewoon weer opnieuw van je privé bad genieten!

 

Overige accessoires die bijgeleverd worden kunnen bijvoorbeeld zijn; bekerhouders, zitjes, nekkussens en schoonmaaksetjes. Ook wel nuttige aanvullingen! 

 

tubble banner opblaasbaar bad

De beste opblaasbare jacuzzi van 2021 (5 toppers)

Nu je weet waar je op moet letten kun je een weloverwogen keuze maken. Onderstaande lijst bestaat uit het beste actuele aanbod van dit moment. Wat je ook kiest, vele tevreden klanten gingen je voor 🙂 

 

Laten we dan nu jouw toekomstige jacuzzi gaan uitkiezen! Zie je jezelf al zitten…? 🙂 

1) Intex - PureSpa Bubbel Massage set

Intex - PureSpa Bubbel Massage set opblaasbare jacuzzi

 

Met het merk Intex heb je gelijk een topper onder de jacuzzi’s te pakken. Deze mooie opblaasbare jacuzzi scoort hoog in reviews en blijkt een uitstekende keus te zijn. 

 

Positieve punten:

 

 • Afmetingen: 195 x 196 x 71 cm voor 4 personen. 
 • Materiaalkeuze/stevigheid: De unieke sterke Fiber-Tech™ Technologie (polyestervezel constructie) garandeert de levensduur, de stabiliteit en het comfort.
 • Gebruikersgemak: Vele positieve reacties over de snelheid waarmee het bad kan worden opgezet. Het komt met handleiding en heeft een buitenpaneel waarmee je je favoriete instellingen kunt programmeren. De jacuzzi beschikt over een ingebouwde pomp zodat het snel op te pompen is en ook weer leeg te laten lopen is. Het bad heeft handvaten waardoor verzetten/verschuiven van het bad makkelijker wordt. 
 • Verbruik: Voeding: 220-240 V, 50 Hz. Verwarming: 220-240 V, 2.200 W. Luchtbellen blazer: 220-240 V, 800 W. 
 • Het opblaasbare bad heeft een filter en is op te warmen tot en met 40 graden Celsius.
 • Heeft massagefunctie met bubbels.
 • Jacuzzi accessoires: Geleverd inclusief standaard afdekzeil. Extra: luchtzak, een filterpomp, een filtercartridge, een grondzeil, drijvende chloordispenser, teststrips en een controle unit met bedieningspaneel. Een zeer volledige jacuzzi dus. 
 • Bekend en vertrouwd jacuzzi merk.

Negatieve punten:

 

 • Geen verlichting.
 • De Intex PureSpa is niet compact op te vouwen, zo neemt deze spa dus meer ruimte in beslag tijdens opberging of vervoer.

2. Mspa Jacuzzi vierkant

Mspa opblaasbare jacuzzi

 

Wil je geen ronde maar een vierkante jacuzzi? Deze nieuwkomer gooit hoge ogen. Laten we eens kijken wat deze blauwe kanjer te bieden heeft. 

 

Positieve punten:

 

 • Afmetingen: 158 x 158 x 68 cm. Geschikt voor 2 – 3 personen.
 • Materiaalkeuze/stevigheid: Hoogwaardig PVC. 
 • Gebruikersgemak: De jacuzzi is volgens gebruikers snel op te zetten en ook weer op te bergen. Het beschikt over een pomp. Komt met handleiding en heeft een afstandsbediening waarmee je alles kunt instellen zoals je wilt. De afstandsbediening kun je opbergen in een speciaal daarvoor gemaakt vak zodat het altijd binnen handbereik is en ook niet in de weg ligt. 
 • Verbruik: Control system: AC 220-240V, 50Hz. Heater: 1500W. Filter-pomp: AC 12V/35W.
 • Het bad heeft een filter en is op te warmen tot en met 42 graden Celsius. 
 • Jets: Beschikt over 125 luchtstralen. 
 • Accessoires: Geleverd met grondzeil, afdekzeil, extra schoonmaak filterpomp (hoogte 7cm) en een opbergtas. 
 • Is goed op te vouwen en neemt daardoor niet heel veel ruimte in beslag.
 • De fabrikant heeft een ‘uitpak-video’ voor potentiële kopers gemaakt. Bij meer informatie kun je deze video bekijken. 

Negatieve punten: 

 

 • Geen verlichting.
 • Minder stevig materiaal dan bijvoorbeeld Intex.

3. Intex Greywood Deluxe Spa, met veelkleurig LED-licht

Intex_spa_whirlpool_greywood_deluxe_jacuzzi_opblaasbaar

 

Deze topper van Intex is een luxe editie. We gaan je vertellen waarom. 

 

Positieve punten: 

 

 • Afmetingen: 196 x 71 cm. Geschikt voor 4 personen.
 • Materiaalkeuze/stevigheid: 3-voudig gelamineerd vinyl en glasvezel-Tech-constructie – zeer sterk.
 • Gebruikersgemak: Deze uitvoering is vrij nieuw. Intex heeft er ook dit keer weer voor gezorgd dat gebruiksgemak bovenaan staat. Gemakkelijk op te zetten en op te ruimen. Heeft praktische handvaten om je bad te kunnen verschuiven. Bediening via je vingertoppen: draadloos touch-paneel, wordt aan de bovenkant van de badkuip bevestigd voor maximaal comfort.
 • Verbruik: Vermogen bubbelpomp: 800 watt. Vermogen verwarming: 2200 watt. Voltage: 220-240 V.
 • Verlichting: Ja. De meerkleurige led biedt maximaal comfort en creëert de perfecte sfeer voor pure ontspanning.
 • Zachtwaterbehandeling: het geïntegreerde hardwater behandelingssysteem maakt het water zachter op de huid, kleding en het hele spa-systeem. Inclusief waterfilter. Water kan tot 40 graden Celsius worden verwarmd. 
 • Jets: Meer dan 140 krachtige massagejets om je ziel te kalmeren.
 • Uitgebreide accessoires: Inclusief grondzeil, afdekzeil en twee hoogwaardige schuimrubberen hoofdsteunen voor ultieme ontspanning.

Negatieve punten: 

 

 • Verzendkosten komen erbij.

Een zeer volledige en luxe uitvoering van Intex. 

4. Bestway - Lay-Z-Spa

Lay-Z-Spa Jacuzzi Miami AirJet, Opblaasbaar

 

Laten we eens kijken naar deze zwart/witte buiten-spa met een uitnodigend mozaïek aan de binnenzijde. Bestway is één van de toppers onder de jacuzzi’s. Evenals Intex, een bekend en vertrouwd jacuzzi merk. 

 

Positieve punten: 

 

 • Afmetingen: 180 x 180 x 66 cm. Geschikt voor 3 – 4 personen. 
 • Materiaalkeuze/stevigheid: Deksel: Oxford weefsel (polyamide vezels), PVC gecoat = zeer robuust met extreem zacht oppervlak. Wand: bijzonder robuust 3-delig Tritech-materiaal.
 • Gebruikersgemak: De Lay-Z-Spa kan snel en gemakkelijk worden opgezet met behulp van een pomp. Tevens kan het bad ook weer snel opgeruimd en opgeborgen worden om zodoende ruimte te besparen. Het bedieningspaneel heeft een vaste plaats. 
 • Jets: 81 massagestralen voor diepe ontspanning.
 • Beschikt over een filter en kan tot 40 graden Celsius worden opgewarmd.
 • Verbruik: Pomp: 2050 W – filtercapaciteit 1325 l / h. 3x400V vereist voor gebruik.
 • Accessoires: Inclusief opblaasbare hoes met extra isolerende laag (warmte behoud), doseervlotter, filterpatroon, zelfklevende reparatiepleister, filterpatroon. 
 • Gemakkelijk op te ruimen einde seizoen
 • Energie besparende schakelaar; Power Saving System. Deze automatische start/stop timer regelt het verwarmingssysteem.

 

Negatieve punten: 

 

 • Geen verlichting

Best gescoord op prijs-kwaliteit verhouding. 

5. Intex Spa Whirlpool, donkergrijs

opblaasbare jacuzzi Intex Spa Whirlpool simpel donkergrijs

 

Wederom een hele nette opblaasbare jacuzzi van Intex. Kleur donkergrijs/antraciet.  

 

Positieve punten: 

 

 • Afmetingen: 196 x 196 x 66 cm. Geschikt voor 3 – 4 personen.
 • Materiaalkeuze/stevigheid: Bovenste deel: gelamineerd vinyl met sterk mesh-weefsel. Poolmateriaal gelamineerd vinyl. Zeer stevig. Zo voelt het ook aan. 
 • Gebruikersgemak: Volgens de meeste klanten heel gemakkelijk te installeren. 
 • Jets: 100 luchtjets voor een verfrissende massage.
 • Accessoires: Afdekhoes, gronddoek, inclusief doseerdrijver.
 • Opvallend veel ervaringen en goede recensies. Men is over het algemeen positief verrast door de prijs-kwaliteit verhouding.
 •  

Negatieve punten: 

 

 • Exclusief verzendkosten.

Nog meer keuze mogelijkheden? 

Zit jouw toekomstige jacuzzi hier niet tussen? Bekijk dan het volledige aanbod van de twee grootste webwinkels in Nederland! 

vrouw in bubbelbad

Misschien vind je ons artikel over de beste opblaasbare zwembaden voor in de tuin, op het balkon of op je dakterras ook wel leuk? Zowel voor volwassenen als voor kids staan de best geteste opblaasbare zwembaden overzichtelijk op een rijtje!

 

tubble opblaasbaar bad

Accessoires voor je nieuwe metgezel 🙂

Sommige accessoires zijn eigenlijk gewoon onmisbaar. Een afdekzeil, een gronddoek en opberghoes of tas zijn daar goede voorbeelden van. Het dient een duidelijk doel, het zorgt voor gebruikersgemak, verrijkt je ervaring en beleving en komt ten goede van de duurzaamheid van je kersverse jacuzzi.

 

We gaan er van uit dat jij zo lang mogelijk en optimaal van je nieuwe aanwinst wilt genieten. Om je ervaring te optimaliseren kun je bijvoorbeeld overwegen om extra accessoires zoals; zitjes, nekkussens en bekerhouders te kopen. Niets moet natuurlijk maar daar ga je absoluut geen spijt van krijgen.

 

Nog een belangrijke om niet te vergeten zijn schoonmaaksetjes en benodigdheden voor het onderhoud van je bubbelbad. Misschien niet het leukste onderdeel van je spa moment, schoonmaken en onderhouden, maar het zorgt er wél voor dat je uiteindelijk langer doet met je aankoop 😉 De moeite waard dus!

 

 

 

Geniet van de zomer en van je nieuwe privé bubbelbad! We vinden het altijd leuk om te horen of je geslaagd bent 🙂 

Dit vind jij ook leuk!

Geef een antwoord