Goede voeding is belangrijk! 

 

En omdat wij van lekker eten, van koken én van onze gezondheid houden (en die van jullie), hebben we op deze pagina allerlei gezonde recepten, ideeën en informatie voor je verzameld zodat jij voortaan van de allerlekkerste en meest gezonde voeding kunt genieten! Óok als je geen chef-kok bent 😉 

 

Denk je wat hulp nodig te hebben met je voeding? Dan kan kunnen wij je doorverwijzen naar een ervaren voedingsdeskundige voor een gratis intake gesprek per telefoon of video call. Klikt het tussen jullie? Dan kunnen jullie samen een persoonlijk voedingsplan opstellen.

 

Dit voedingsplan kun je ten alle tijde inzien per app of via je pc. Je krijgt terugkoppelingen zoveel als jij wilt en je hebt toegang tot maar liefst 1500+ recepten via de app. Meer informatie over de gratis intake?

 

“Let food be thy medicine, and let medicine be thy food.”


 

Snelle Recepten

 

Hier worden binnenkort meer recepten geüpload. Hou dus zeker onze website in de gaten! 

Wil jij ook het Gratis weekmenu van Oscar Helm ontvangen?

Dé Receptenbijbel!

(In samenwerking met Voedingsexpert Oscar Helm)

Als een voedingsexpert en een professionele kok de handen in één slaan dan ontstaat er iets bijzonders: de Afslank Receptenbijbel.

 

Veel mensen hebben moeite met gezond eten en/of afvallen. Diëten zijn moeilijk vol te houden, werken niet goed of mensen vinden de gerechten niet lekker. Daarbij kost het veel tijd en energie om gezonde recepten te bedenken. 

 

Voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut Oscar Helm ontwikkelde samen met een professionele kok afslankrecepten die gezond zijn en die mensen wél lekker vinden.

 

De recepten zijn voorzien van uniek hoge resolutie fotomateriaal, gemaakt door een professionele fotograaf. Ze bevorderen allemaal de gezondheid.

 

De insteek van het boek is een koolhydraatbeperkte en gezonde leefstijl. Waar koolhydraten in gerechten zitten dan zijn dit voedingsmiddelen die de gezonde langzame koolhydraten bevatten, denk daarbij aan zoete aardappel, zilvervliesrijst en haver.

 

In het boek staan recepten voor het ontbijt, de lunch, het avondeten, salades & dressings, tussendoortjes en dranken.

 

Het boek bevat vlees, vis en vegetarische gerechten. Voor mensen met voedsel allergieën en vegetariërs bevat het boek alternatieven zodat het boek voor een breed publiek geschikt is.

Wil je op een diep niveau, spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek detoxen?

(In samenwerking met Guru Gian)

Dit speciale mono-dieet vanuit de Kundalini Yoga traditie, helpt je lichaam ultiem te ontgiften! 

 

  • De speciale detox week kan een hele goed ‘reset’ zijn voor je lichaam.
  • De groene week heeft als voordeel dat het een vrij mild dieet is waar je nog steeds veel kunt eten en dus geen honger lijdt en tegelijkertijd merk je meteen een heel duidelijk effect. 
  • Omdat je enkel groene dingen eet word je ook erg creatief met het bereiden van je maaltijden, sappen en smoothies!
  • Je lichaam (en geest!) zal in het begin wel moeten schakelen maar na verloop van tijd geeft het groen dieet een licht en fris gevoel. 
  • Je suikerspiegel wordt stabieler waardoor je minder schommelingen in je energie hebt en vaak minder behoefte hebt om te snoepen tussendoor. Je voelt je sneller verzadigd. 
  • Bij je inschrijving krijg je tevens automatisch toegang tot de 11 daagse Kundalini Yoga Detox Challenge! In deze Challenge kun je 11 dagen lang ondersteunende Kundalini Yoga series en Meditaties doen die het Detox Proces ondersteunen.

  • De dagelijkse yoga zal je lichaam ondersteunen in het afvoeren van afvalstoffen om je vibratie hoog te houden en mentaal stabieler te zijn tijdens de veranderingen die het dieet veroorzaakt.
  • Je zult merken dat je na deze detox en reset heel anders tegen bepaalde situaties aankijkt. Je hebt een meer heldere en meer positievere instelling.
  • Benieuwd naar meer van Guru Gian? Bekijk dan hier de website! 

Voedingsplan en Recepten op maat

(In samenwerking met Primary Health)

 

mockup-app-voedingsplan-337x500

In de app staan dagelijks lekkere en gezonde maaltijden voor je klaar gebaseerd op jouw wensen en doelstellingen. Zin in iets anders? Wissel eenvoudig naar een andere maaltijd. Kies uit de database van 1500+ recepten of stel je eigen favoriete maaltijd samen vanuit de ingrediëntenlijst. Nooit meer zonder variatie!


Geen strikt weekmenu maar jij kiest zelf wat je eet! De hoe­veel­he­den en in­gre­di­ën­ten worden daarna au­to­ma­tisch af­ge­stemd op jouw persoonlijke energiebehoefte en verdeling eiwitten, vetten en koolhydraten. Zelf dus geen gepuzzel. 

 

Bij elk gerecht staan de voedingswaarden, ingrediënten en bereiding vermeld. Pas gemakkelijk de porties aan wanneer je voor meer dagen of personen kookt. Er zijn zelfs opties om kinderporties te selecteren. 

 

Plan tot wel 10 dagen vooruit. Selecteer voor welke dagen je boodschappen wilt doen. Deel het overzicht per WhatsApp of laat je boodschappen direct thuisbezorgen via Albert Heijn!

Geef een antwoord