Wil jij groeien als mens?

In samenwerking met onze partners bieden we een aantal hele mooie cursussen aan. De cursussen zijn bedoeld voor persoonlijke groei en zelfontplooiing

 

Ben je op zoek naar gecertificeerde yoga opleidingen? Dan verwijzen we je graag naar de pagina yoga opleiding.

 

Cheers! Op jouw ontwikkeling!

Yoga Stap voor Stap – Happy with Yoga

 

Beginnende Yogi’s leren in deze stap voor stap cursus alle basishoudingen van de Yoga aan. Op deze manier kun je lekker thuis, wanneer jij dat wilt en op je eigen tempo aan de slag met Yoga! 

 

Bij de cursus krijg je bonusvideo’s over de ademhaling, losse Yogaseries en een Ebook met uitleg en plaatjes van de belangrijkste houdingen.

 

Nieuwsgierig? Lees Yoga Stap voor Stap: Wél of niet doen? Ik testte het uit! (Review) of ga direct naar de aanbieding!

Yoga Cursus voor Beginners – De Nieuwe Yoga School

 

Deze online cursus is voor iedereen die wil starten met yoga maar niet goed weet waar te beginnen. Met deze online mini cursus ga je namelijk in je eigen tempo kennismaken met de basisbeginselen van yoga en meditatie. De houdingen op de mat zijn slechts een onderdeel van yoga, welke filosofie zit erachter? Wat is eigenlijk de oorsprong van yoga? En waarom is de ademhaling zo belangrijk?

 

Begin hier jouw ontdekkingsreis en maak kennis met yoga! 

 

Ben je benieuwd? Lees dan Met deze 3x fijne Yoga Cursus Online word jij een échte yogi! [TIP!] of bekijk hieronder de aanbieding!

8-weekse Basistraining Yoga – De Nieuwe Yoga School

 

De online basistraining yoga is een thuisstudie over de basisbeginselen van yoga. Je zult de basishoudingen en -technieken van verschillende yogastijlen leren kennen. De zonnegroet, de krijgers, downward dog, jij kent ze straks op je duimpje. Maar yoga bestaat uit veel meer dan alleen houdingen. Je zult ook leren over de achtergrond van yoga, yogafilosofie en meditatie. 

 

Het maakt niet uit of je al jaren aan yoga doet of net om de hoek komt kijken. Deze cursus leer jou de yoga basis en meer!

 

Wil je meer lezen over de cursus? Lees dan Met deze 3x fijne Yoga Cursus Online word jij een échte yogi! [TIP!] of bekijk de aanbieding!

Mindfulness voor het Dagelijks Leven – Happy with Yoga

 

Mindfulness voor het Dagelijks Leven is een 8-weekse Mindfulness cursus inclusief audiobestanden, video’s en dagelijkse emails.

 

De cursus is een dagelijks stappenplan voor mensen die aan de slag willen met Mindfulness en meer rust willen ervaren en minder stress. 

 

De cursus komt met een gratis mini cursus Mindfulness voor op het werk. 

Yoga Nidra – Happy with Yoga

 

Yoga Nidra is een systematische methode waarbij naar complete fysieke, mentale en emotionele ontspanning wordt toegewerkt.

 

Yoga Nidra bestaat uit twee woorden uit het Sanskriet. Nidra betekent ‘slaap’. Tijdens Yoga Nidra lijkt het alsof je slaapt, maar je bewustzijn is nog aan het werk op een dieper niveau.

 

Je komt fysiek, mentaal en emotioneel compleet tot ontspanning.

 

Benieuwd naar meer? Lees dan Ik volgde de Yoga Nidra Cursus van Happy with Yoga: Dit gebeurde er!! of ga direct naar de aanbieding!

Yoga Nidra: Reis door de Chakra’s – Happy with Yoga

 

In deze cursus gaan je op reis door de zeven chakra’s met de bijzondere en effectieve Yoga Nidra technieken.

 

Je zal een diepe ontspanning zoals nooit te voren ervaren en daarnaast werken aan diepgewortelde overtuigingen en programmeringen.

 

Meer weten over deze bijzondere cursus? Lees dan Ik maakte een Reis door de Chakra’s met Yoga Nidra. Dit gebeurde er. Of ga direct naar de aanbieding hieronder!

Kinderyoga Opleiding/Cursus – Helen Purperhart

 

Helen Purperhart is dé kinderyoga docent van Nederland. Haar kinderyoga opleiding is momenteel dan ook de enige die door Yoga Alliance wordt erkend. 

 

Helen biedt meerdere kinderyoga cursussen aan en een kinderyoga opleiding. Na voltooiing kun je je registreren in het kinderyoga register. 

 

Ben je benieuwd naar de cursussen en/of kinderyoga opleiding? Lees dan Kinderyoga Opleiding (Yoga Alliance): Wie is Helen Purperhart? [Interview] en/of Cursus Kinderyoga (Yoga Alliance): #16 cursussen op een rij! Je kunt ook direct de onderstaande aanbieding bekijken!

6-weekse Meditatie Cursus – De Nieuwe Yoga School

 

In deze cursus word je mee op reis genomen in jezelf met onder andere begeleide meditaties. Je wordt geïntroduceerd met verschillende meditatietechnieken. Hoe werkt een ademhalingsmeditatie? Wat is een body scan? Wat is het doel van silent sitting? Hoe kun je visualisatie toepassen? Welk effect heeft stiltemeditatie?

 

Je zal meer over jezelf ontdekken en leren om bewust in het ‘Nu’ te zijn. Mediteren kun je leren. Of je nu beginner bent of al heel wat ‘zituren’ hebt – deze online meditatiecursus biedt verdieping voor iedereen!

 

Mocht je meer willen weten, lees dan Ik probeerde deze bijzondere meditatie cursus online! Dit zijn de resultaten! of bekijk de aanbieding hieronder!

Introductie Cursus Tantra – Guru Gian

 

Deze training is gemaakt voor een ieder die graag voluit wil leven…

Voor mannen en vrouwen die een diepere connectie wensen met lichaam, ziel en spirit. En dan vanuit hier de ander gaan ontmoeten…

 

Deze manier van leven, kan je leren je levenslust weer vrij te laten stromen, uit je hoofd en weer thuiskomen in je lijf. Vanuit hier wordt de levensenergie gevoed en kun je echte liefde ervaren! Liefde voor jezelf, een partner en voor het leven!

 

Mantra als Medicijn – Guru Gian

 

Wil jij de kracht van mantra’s ervaren? Wil je voelen hoeveel troost en houvast zij kunnen bieden? Wil je leren hoe je ze als hulplijn inzet? En welke mantra je op welk moment kunt gebruiken?

 

Je start met een beslissingsboom. Zo kies je welke mantra of meditatie momenteel voor jou heilzaam is. Er zijn verschillende mogelijkheden op allerlei thema’s van het leven. Wat er ook speelt, er is dus altijd een geschikte mantra voor jou te vinden. Deze cursus leert jou mantra’s in te zetten als medicijn. 

Anti- Burn-out Formule – Psychologie van Succes

 

  • Ontdek hoe je een burn-out voorkomt, zelfs als je het gevoel hebt dat je de controle over je gezondheid dreigt te verliezen.
  • Met dit programma krijg je zicht op de oorzaken, gevolgen én voorkoming  van chronische stress en burn-out.
  • Je ontvangt 4 modules met de beste technieken die de bron van burn-out aanpakken en het probleem stoppen.
  • Neem jezelf en jouw klachten serieus en ga direct aan de slag. 

Pijn Reset Methode – Fysiotherapie 4 all

 

Pijnspecialist & Fysiotherapeut Maikel Korbmacher is er heilig van overtuigd: 

“Het maakt niet uit wat voor soort pijn je hebt of wat de oorzaak is van jouw pijnklachten. De oplossing is hetzelfde!” In zijn 12 weekse programma heeft hij heel wat mensen geholpen naar een meer pijnvrij leven. 

 

Een ‘Quick fix’ methode voor (chronische) pijn bestaat simpelweg niet.  Jouw lichaam is ALTIJD in staat (op uitzonderingen na) om zichzelf te herstellen. Wanneer jij aan de juiste ‘knopjes’ draait dan kom je in balans en sta je in je Set-Point. Het resultaat: herstel, meer energie en pijnvrij!

 

Ben je benieuwd of het voor jou ook gaat helpen? Bekijk dan onderstaande tijdelijke aanbieding.

Blijvend Zelfvertrouwen – Newstart

 

De Newstart Online Training Blijvend Zelfvertrouwen stelt je in staat een Sterk, Gezond en Blijvend Zelfvertrouwen te bouwen. Stop met Twijfel en Afhankelijkheid!

 

Inclusief 3 Gratis Bonussen.

Nooit meer Zorgen of Stress – Newstart

 

Met de Newstart Online Training Nooit meer Zorgen of Stress leer je weer ontspannen en positief te leven. Ontdek meer vertrouwen, meer optimisme en meer plezier! Stop met piekeren – voorgoed!

 

Inclusief 2 Gratis Bonussen.

Betere relaties met Iedereen – Newstart

 

De Newstart Online Training Betere Relaties met Iedereen leert je plezieriger en effectiever te communiceren met de mensen die belangrijk voor je zijn. Ontwikkel positieve relaties met je partner, collega’s, vrienden en familie. 

 

Inclusief Gratis Bonus.

Reiki 1 + 2 – Online Reiki Cursus

 

De eerste Reiki graad, Reiki 1, is een cursus vol energie waarin je leert hoe je Reiki via handoplegging kunt gebruiken voor jezelf en anderen.


De meeste cursisten volgen ook de tweede graad, Reiki 2, waarin je verder groeit met Reiki door het werken met de symbolen. Daarmee kun je Reiki óók op afstand geven en zodoende de helende energie bewust en krachtig op blokkades toepassen.

 

Meer dan 750 actieve en tevreden cursisten gingen je inmiddels voor!

Kundalini Reiki 1, 2 + 3 – Kundalini Reiki (Onderdeel van Online Reiki Cursus)

 

Kundalini Reiki is een variant op het traditionele reiki healing systeem met meer mogelijkheden en toepassingen voor je eigen spirituele ontwikkeling en die van anderen.

 

Kundalini Reiki laat je spirituele energie ontwaken in een tempo dat bij jou past. Het combineert Reiki (het werken met de universele levenskracht die een helende, versterkende en transformerende kracht heeft) met inzichten en oefeningen uit oosterse tradities zoals yoga en de chakra’s.

 

Je energie-kanalen worden nog meer geopend en de intensiteit van je Reiki behandelingen en meditaties neemt toe. Tevens brengt Kundalini Reiki je chakra’s in balans.

Senang Masterclass – Senangschool

 

De Senang Masterclass is een 7 Weekse Cursus waarbij je leert om Meester te worden van je eigen Energie.

De Masterclass heeft dagelijkse videos, hele mooie bonussen, zoals geleide meditaties, muziek playlists en een prachtig werkboek en wordt nog steeds constant geupdate en geoptimaliseerd aan de hand van de feedback van de studenten.


Mensen zijn razend enthousiast over de Masterclass. Dit is natuurlijk ook een tijd waarin iedereen in Nederland en België gigantisch de behoefte heeft om weer terug in zijn of haar eigen energie staan, zonder teveel zweverig gedoe, want we zijn tenslotte gewoon nuchtere Nederlanders en Belgen.

Geef een antwoord