In samenwerking met onze partners bieden we een aantal hele mooie cursussen aan. De cursussen zijn bedoeld voor persoonlijke groei en zelfontplooiing

 

Ben je op zoek naar gecertificeerde yoga opleidingen? Dan verwijzen we je graag naar de pagina yoga opleiding.

 

Cheers! Op jouw ontwikkeling!

Yoga Stap voor Stap – Happy with Yoga

 

Een online Yogacursus voor beginners van 9 lessen.

 

Beginnende Yogi’s leren in deze stap voor stap cursus alle basishoudingen van de Yoga aan. Op deze manier kun je lekker thuis, wanneer jij dat wilt en op je eigen tempo aan de slag met Yoga!

 

Bij de cursus krijg je bonusvideo’s over de ademhaling, losse Yogaseries en een Ebook met uitleg en plaatjes van de belangrijkste houdingen.

Mindfulness voor het Dagelijks Leven – Happy with Yoga

 

Mindfulness voor het Dagelijks Leven is een 8-weekse Mindfulness cursus inclusief audiobestanden, video’s en dagelijkse emails.

 

De cursus is een dagelijks stappenplan voor mensen die aan de slag willen met Mindfulness en meer rust willen ervaren en minder stress. 

 

De cursus komt met een gratis mini cursus Mindfulness voor op het werk. 

Yoga Nidra – Happy with Yoga

 

Yoga Nidra is een systematische methode waarbij naar complete fysieke, mentale en emotionele ontspanning wordt toegewerkt.

 

Yoga Nidra bestaat uit twee woorden uit het Sanskriet. Nidra betekent ‘slaap’. Tijdens Yoga Nidra lijkt het alsof je slaapt, maar je bewustzijn is nog aan het werk op een dieper niveau.

 

Je komt fysiek, mentaal en emotioneel compleet tot ontspanning.

Yoga Nidra: Reis door de Chakra’s – Happy with Yoga

 

In deze cursus gaan je op reis door de zeven chakra’s met de bijzondere en effectieve Yoga Nidra technieken.

 

Je zal een diepe ontspanning zoals nooit te voren ervaren en daarnaast werken aan diepgewortelde overtuigingen en programmeringen.

Blijvend Zelfvertrouwen – Newstart

 

De Newstart Online Training Blijvend Zelfvertrouwen stelt je in staat een Sterk, Gezond en Blijvend Zelfvertrouwen te bouwen. Stop met Twijfel en Afhankelijkheid!

 

Inclusief 3 Gratis Bonussen.

Nooit meer Zorgen of Stress – Newstart

 

Met de Newstart Online Training Nooit meer Zorgen of Stress leer je weer ontspannen en positief te leven. Ontdek meer vertrouwen, meer optimisme en meer plezier! Stop met piekeren – voorgoed!

 

Inclusief 2 Gratis Bonussen.

Betere relaties met Iedereen – Newstart

 

De Newstart Online Training Betere Relaties met Iedereen leert je plezieriger en effectiever te communiceren met de mensen die belangrijk voor je zijn. Ontwikkel positieve relaties met je partner, collega’s, vrienden en familie. 

 

Inclusief Gratis Bonus.

Reiki 1 + 2 – Online Reiki Cursus

 

De eerste Reiki graad, Reiki 1, is een cursus vol energie waarin je leert hoe je Reiki via handoplegging kunt gebruiken voor jezelf en anderen.


De meeste cursisten volgen ook de tweede graad, Reiki 2, waarin je verder groeit met Reiki door het werken met de symbolen. Daarmee kun je Reiki óók op afstand geven en zodoende de helende energie bewust en krachtig op blokkades toepassen.

 

Meer dan 750 actieve en tevreden cursisten gingen je inmiddels voor!

Kundalini Reiki 1, 2 + 3 – Kundalini Reiki (Onderdeel van Online Reiki Cursus)

 

Kundalini Reiki is een variant op het traditionele reiki healing systeem met meer mogelijkheden en toepassingen voor je eigen spirituele ontwikkeling en die van anderen.

 

Kundalini Reiki laat je spirituele energie ontwaken in een tempo dat bij jou past. Het combineert Reiki (het werken met de universele levenskracht die een helende, versterkende en transformerende kracht heeft) met inzichten en oefeningen uit oosterse tradities zoals yoga en de chakra’s.

 

Je energie-kanalen worden nog meer geopend en de intensiteit van je Reiki behandelingen en meditaties neemt toe. Tevens brengt Kundalini Reiki je chakra’s in balans.

Senang Masterclass – Senangschool

 

De Senang Masterclass is een 7 Weekse Cursus waarbij je leert om Meester te worden van je eigen Energie.

De Masterclass heeft dagelijkse videos, hele mooie bonussen, zoals geleide meditaties, muziek playlists en een prachtig werkboek en wordt nog steeds constant geupdate en geoptimaliseerd aan de hand van de feedback van de studenten.


Mensen zijn razend enthousiast over de Masterclass. Dit is natuurlijk ook een tijd waarin iedereen in Nederland en België gigantisch de behoefte heeft om weer terug in zijn of haar eigen energie staan, zonder teveel zweverig gedoe, want we zijn tenslotte gewoon nuchtere Nederlanders en Belgen.

Geef een antwoord