Flowin’Motion® Yoga.nl vindt dat online betalingen altijd gemakkelijk en veilig zouden moeten zijn. 

 

Wij werken daarom samen met één van de meest bekende en meest gebruikte betalingsproviders: Mollie. 

 

Je kunt bij ons middels de volgende betalingsmogelijkheden betalen: 

 

iDEALVisa | MasterCard | Maestro | PayPal  

 

Wij kiezen bewust voor deze specifieke betalingsmogelijkheden omdat het de meest gebruikte, meest betrouwbare en bovendien erg snelle methoden zijn. Hierdoor verloopt het proces van bestelling tot levering zo soepel en zo snel mogelijk. Wel zo fijn!

 

iDEAL is een door de Nederlandse banken ontwikkeld online betaalsysteem. Je betaalt hiermee veilig via internetbankieren via je eigen bank. iDEAL is de meest gebruikte en een zeer vertrouwde online betaalmethode. Je wordt vanuit onze betaalomgeving doorgestuurd naar je eigen internetbankieromgeving voor het uitvoeren van de uiteindelijke betaling. LET OP! iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening. 

 

Creditcardbetalingen worden super snel verwerkt. Je vult je persoonlijke gegevens in via een beveiligde verbinding van onze betaalprovider Mollie. Wij hebben daarbij nooit inzicht in de kaartgegevens. De data wordt alleen gebruikt voor de betaling en wordt daarna niet opgeslagen.

 

Bij ons kun je betalen met je MasterCard, VISA of Maestro creditcard. Voor het betalen met je creditcard rekenen we geen extra kosten.

 

PayPal wint de laatste jaren flink aan populariteit en terecht! Paypal is een zeer betrouwbare online betaalservice waarmee je bij erg veel websites tegenwoordig kunt betalen. PayPal is gekoppeld aan je bankrekening of creditcard (Mastercard, Visa, American Express of Discover). Het is wederom een super snelle manier van online betalen (sneller dan iDeal).

 

Mocht je nog geen PayPal account hebben maar toch geïnteresseerd zijn in wat het je te bieden heeft (snel shoppen online dus), ga dan naar de website van PayPal voor meer info en om een account aan te maken (gratis).